Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 816 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,66 g |
Tuky | 11,15 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hlubší misce smícháme na kolečka nakrájenou cibulku, na půlměsíčky nakrájené ředkvičky, na půlky nakrájená rajčata, nakrájenou okurku a spolu s listy salátu promícháme.
Krok 2: Zalijeme připravenou zálivkou, můžeme nechat chvíli odležet v chladu.
Krok 3: Podáváme jako přílohu k masu, či samotné jako výbornou svačinku.
Zveřejněno 7. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní salát I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQnv
Moje poznámka
Letní salát I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQnv
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 20 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Suroviny:
směs salátová,
okurka salátová,
ředkvičky,
rajče cherry,
cibulka jarní,
olej olivový,
cukr,
voda,
ocet balsamiko,
Komentáře (1)