Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

17. 7. 2022 12:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 301 kJ / 789 kcal
Bílkoviny88,83 g
Tuky16,25 g
Vláknina12,81 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 435 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy66,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

20. 7. 2022 19:37

casino: tak konečně to je vyjasněné! :-K

Eja57 Eja57

20. 7. 2022 18:32

casino: tak:yes:

casino casino

20. 7. 2022 17:00

Šlo mi o to, zjistit KDY solit VEPŘOVÉ! játro;-)
Vařil jsem paralelně ve dvou stejných kastrolech, pro větší objektivnost jsem je prohazoval na hořácích (jeden nikdy neví, jak který hřeje, že:-8
Bez mouky..., ale aby bylo dost sóóósu, tak jsem použil do každého obří cibuli
A zda solit od začátku či až na konci?
No, Jana R. by řekla: JE TO ŠUMAFUK!!! :-K

RubyRom RubyRom

18. 7. 2022 18:15

magdalenka: No je těžké vysvětlovat to těm lidem. Já jsem to vzdala a dělám si to po svém.:-)

magdalenka magdalenka

18. 7. 2022 14:31

RubyRom: ani mne nikto neverí...tak ako mi neveria, že bránica nie je tá tuková blana...:-D (argument - lebo u nás to tak voláme! :-D)

RubyRom RubyRom

18. 7. 2022 14:25

Eja57 (moderátorka): moc děkuji :-K

Eja57 Eja57

18. 7. 2022 13:50

RubyRom: takových pověr je...jsem ráda, že se s tak skvělou kuchařkou shodnu:-*

RubyRom RubyRom

18. 7. 2022 11:49

Eja57 Ahoj, tak to jsem ráda, že to píšeš. Konečně mě někdo podpořil! Já totiž solím hned na začátku taky a nikdy mi játra neztvrdla, ale mnohokrát se do mne někdo na fb pustil, že to dělám blbě. Už nechci nikoho přesvědčovat tak jsem raději udělala opravu. :-K A ať si každý solí jak chce.

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 7. 2022 07:12

:-) <3 :yes: :yes: Játra na špeku - skvělé, také solím až nakonec (nevadí to jen u kuřecích), a fotečka je parádní :-K

Eja57 Eja57

17. 7. 2022 19:39

Romi, všimla jsem si, že jsi v receptu změnila sůl až nakonec. Já Ti nevím. U jater na minutku solim až na talíři. Ale u dušených hned na začátku a nic zlého se neděje. Co ty myslíš?:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra vepřová, špek, olej, cibule, houby sušené, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, rajče, sůl, pepř, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřová játra na špeku s houbami a zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp9E8