Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Borůvková galetka

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min Tepelná úprava závisí na troubě, čas je jen orientační.

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava, Tepelná úprava závisí na troubě, čas je jen orientační. )

20. 7. 2022 00:00

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Nutriční hodnoty

Energie10 742 kJ / 2 568 kcal
Bílkoviny39,23 g
Tuky135,33 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 1,67 g
Sůl0,03 g
Sacharidy293,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji nechat těsto odpočívat do druhého dne. Galetka je pak mnohem jemnější a chutnější. Těsto delší dobu chlazené je potřeba nechat povolit před válením.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SilviaD SilviaD

6. 8. 2022 18:28

U nás sú momentálne broskyne, tak som skúsila s nimi. Manžel pochválil, tak skúsim ešte aj s černicami. Bála som sa, že sa mi ju nepodarí vyvaľkať ale išlo to dobre a aj preniesť na plech.

danila

20. 7. 2022 18:37

Galetky robím veľmi rada, aj táto sa mi páči...

Marie Svarcova Marie Svarcova

20. 7. 2022 08:05

:-)<3:yes: líbí se mi :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr třtinový, sůl, žloutek, jogurt řecký, soda jedlá, borůvky

TopRecepty.cz

Borůvková galetka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xkqV3