Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krémové rizoto se žampiony a parmezánem

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 10. 2018 13:26

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 766 kJ / 4 246 kcal
Bílkoviny104,03 g
Tuky260,17 g
Vláknina32,80 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 5,45 g
Sůl13,52 g
Sacharidy356,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

17. 10. 2018 18:44

Já jsem se taky zamyslela :-D - a tak jsem recept upravila. Myslím, že je to lepší, než tápat komentáři;-)

kuhnice kuhnice

17. 10. 2018 18:33

Já používám rýži co se normálně vaří 25 min., v tomhle receptu se nevaří tak, že ji hodíte do vody, nejde to tak rychle :-))

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 10. 2018 14:17

1974andrea: to ano, ale jiným směrem :-D

Frantiska Frantiska

17. 10. 2018 14:11

bofinka: no ja varim basmati 10 minut .) a dobra zmena je misto anglicke pouzit trosku speku

bofinka

17. 10. 2018 14:00

Jsem se tez zamyslela a prijde mi, ze varit 30' ryzi na skus, je strasne moc. Ovsem ja jsem zvykla pouzivat ryzi kulatozrnnou (na skus potrebuje asi tak +-15') , tak se mozna zbytecne "zamyslim" :-)

1974andrea 1974andrea

17. 10. 2018 13:34

cathleen: Ale já se právě zamyslela ;-):-D

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 10. 2018 10:10

kuhnice: díky :-) takže můžeme pro ty, co se zamyslí jako já, do receptu místo "čtvrtku máska" napsat 60-70 g:-?

kuhnice kuhnice

17. 10. 2018 09:16

cathleen: Zdravím, opravdu tím myslím čtvrtku z 250g :-)

1974andrea 1974andrea

16. 10. 2018 15:37

cathleen: Ivčo, já myslím, že tahle měrná jednotka (čtvrtka másla, kdy to bylo 1/4 kg), už se nepoužívá. Takže předpokládám, že myslí 1/4 z běžně prodávaného 250g másla.

cathleen cathleen (moderátorka)

16. 10. 2018 14:48

Oprvdu použiješ celou kostku (čtvrtku) másla?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krémové rizoto s parmazánem krémové žampionové rizoto zampionove krémové rizoto žampionové rizoto krémové krémové rizoto smetanové rizoto se žampiony rizoto s parmazánem rizoto že žampionů rioto ze žampolny žampionové rizoto recept recept na žampiony žampionová rizoto rizoto se žampiony a parmazánem ryzoto s parmezán žampionové rizoto rizoto a parmezínem krémové žámpionové rizoto recept top kremové risoto žampionové rizoto petrželka parmazan krémové zampionove rozoto

Suroviny: vývar zeleninový, žampióny, rýže, parmazán, slanina anglická vcelku, cibule, petrželka, máslo

TopRecepty.cz

Krémové rizoto se žampiony a parmezánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MzgG