Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 052 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,10 g |
Tuky | 47,87 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové karé nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran a osmahneme na oleji s kouskem másla a větvičkou tymiánu.
Krok 2: Hotové maso vyjmeme, dáme do mísy a přikryjeme pokličkou.
Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme trochu sójové omáčky, zaprášíme moukou a podlijeme vodou. Krok 3: Promícháme, provaříme a přecedíme. Vrátíme maso a prohřejeme.
Podáváme s bramborovým salátem.
Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Orestujeme, přidáme trochu sójové omáčky, zaprášíme moukou a podlijeme vodou. Krok 3: Promícháme, provaříme a přecedíme. Vrátíme maso a prohřejeme.
Podáváme s bramborovým salátem.
Zveřejněno 2. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6YJz
Moje poznámka
Vepřové karé s tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6YJz
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 30 minutami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 1 hodinou
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Ivace před 1 hodinou
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 1 hodinou
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 1 hodinou
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 2 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 3 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
tymián,
cibule,
česnek,
omáčka sojová,
mouka hladká
Komentáře (5)