Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím jsou výbornou pochoutkou ke grilovaným masům nebo zabijačkovým specialitám. Pokud máte možnost, naložte si v sezóně levnějších paprik alespoň pár sklenic, určitě vám v zimě přijdou vhod.

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

19. 8. 2009 13:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

množství nálevu vyjde zhruba na 27 sklenic

Nutriční hodnoty

Energie10 375 kJ / 2 480 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 48,04 g
Sůl120,00 g
Sacharidy620,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jan.alois jan.alois

22. 8. 2010 10:33

Jani budu plnit papriky včera jsem jich dostal asi tři kila tak tady špízuju a ejhle tvůj receptík máš bodík . A jdu na to díkes.:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 8. 2010 17:40

cardanka to víš, že můžeš!!! A děkuji, super kombinace;-)

cardanka

17. 8. 2010 13:42

Jani R.:-Knevím jestli mohu přidat foto, je to s rybími karbanátky a foto jsem dala i tam...když tak smažu...

takto plněné papriky krájím na plátky k jídlu či na mísy a podobně, je to chutné:-p, doporučuji;-)

cardanka

16. 8. 2010 08:57

Jani R.:-K na sklenku 720ml dávám 2 stroužky česneku:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 8. 2010 08:55

cardanka no, ten česnek bych mohla vyzkoušet;-). Díky!

cardanka

16. 8. 2010 08:48

Jani R.:-K znám:yes: takto také plním a zavařuji papriku, ještě na dno sklínky dávám oloupané stroužky česneku a chuť:-p je lahodná;-), proto bodík posílám i já;-)7.+;-):yes:

Patricie

19. 8. 2009 22:01

:yes: uložím :-D+

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2009 16:38

Ano, je to ortéza, ale tu mi nedali. Měla jsem tu ruku napevno, že bych si ji neměla sundávat. No, doufám, že mi to večer pipre nějak zmachruje, ona je šikula;-)

vybusna vybusna

19. 8. 2009 16:05

je to orteza?http://www.orteza.com/katalog.php?sekce=1 ja som si namojdusu myslela, ze ty mas normalny gyps...taky co nemozes ohybat rukou:-O a ja dlahu snimaciu....nepoznam....len tu ortezu...mala si si urobit pyzamovy den...ja som vcera mala....fajne to bolo

spagetka spagetka

19. 8. 2009 16:03

vybusna :-D:-D, taky mě vždycky štvalo, že mě se to rozpadlo, kdežto mamce ne a právě mi taky vysvětlila, že tady se nedá šetřit, papriky musej mít místo :-D:-D. Já na tuhle radu u mamky, která nikdy nevyhazuje ani kousek jakéhokoli odkrojku nebo jakýkoli obal - co kdyby se to hodilo, koukala jak :-O:-O:-O:-D:-D. Je to pravda, když jsou volně, nerozpadnou se.

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2009 15:59

vybusna, dláhu! To se sundat dá! Dláha je napůl sádra a napůl obvaz a ten mi dělal paseku. Pořád mi to padalo a já neumím být taky chvíli v klidu a nic nedělat, když bych asi měla:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2009 15:57

Ivano, ten nálev každý rok používám na okurky. Je moc fajn. Kdysi mi ho dala kamarádka pod názvem "znojemský". jestli je, nebo není znojemský, je mi jedno, je výborný;-)

vybusna vybusna

19. 8. 2009 15:56

jana r.....no je jasne, ze sa nerozpadne, lebo to tam pchas s rozumom max. 3 ks...nie ako u nas....nedajboze aby bol centimeter kubicky niekde volny.
toze si si ako dala sadru dole a zajtra si ju mozes naspat nasadit:-O

Ivana79 Ivana79

19. 8. 2009 15:55

Na toto si pamätám z detstva a viem že mi to moc chutilo.Som rada,že si mi pripomenula tento recept,aj nálev vyzerá dobre,papriky je v záhrade kopa,asi sa na to dám :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 8. 2009 15:52

Dláhu jsem si sundala, protože jsem si roztrhla obvaz o šaty, když jsem je sundávala. Jsem bez ní 2 dny, tak využívám, co se dá. Dnes si ji musím nasadit, protože zítra jdu na kontrolu. Stejně to není lepší:-( Jo a nám se to teda nikdy nerozpadlo, krájíme z toho krásná kolečka, až to bude hotové, prolezlé lákem a pokud nezapomenu, vyfotím a přidám tady.;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sterilovane papriky se zelím zavařování paprik zavařené papriky se zelím paprika zavařování nakládané plněné papriky zavarena paprika se zelim zavařené plněné papriky papriky zavařování zavařujeme papriky nakládané papriky se zelím-recept zavarovani papriky zelí v paprice papriky plněné kyselým zelím zavařování plněných paprik zavarovani zeli sterilovaná paprika se zelím nakládané zelí s paprikou recept na zavařování paprik plněné papriky zavarovani plnene papriky

Suroviny: zelí hlávkové, sůl, paprika čerstvá zelená, voda, ocet, cukr, sůl, deko, chilli paprika čerstvá

TopRecepty.cz

Papriky plněné zelím

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pQP6