Bláznivá buchta
Suroviny
Porce: Dost :-)
Nutriční hodnoty
Energie | 15 654 kJ / 3 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,02 g |
Tuky | 83,99 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 662,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Není to zázrak, jen barvivo, ale přesto mnohé překvapí :-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2012 17:52
magdalenka: Máte pravdu. Chvíli jsem zapomněla, že jsem na netu O body mi vůbec nejde, jen o soudnost a zdravý rozum. No tak paní Petře popřeji dobrou chuť !!!
20. 6. 2012 17:24
holka ze severu: Už jsem asi pochopila, tobě jde o body
Jen by mě zajímalo, co je tam za jed
Jo a ještě proč kuchařka je blázen
Jen by mě zajímalo, co je tam za jed
Jo a ještě proč kuchařka je blázen
20. 6. 2012 17:05
holka ze severu: vieš dobre, že bodovanie nie je objektívne. Niekto je schopný pridávať body "iba tak", z nejakej recesie. Svet Internetu je všelijaký, veď to vieš...
20. 6. 2012 16:43
Peťka: Je to drsná pravda, paní neregistrovaná Peťko. Copak je tohle normální? Nedalo mi to zkrátka... Nechápu, jak tento "recept" na jed může mít 20 bodů.... Lidé holt často nemají správný úsudek, je to k pláči.
20. 6. 2012 15:55
holka ze severu: Nevím, zda takový komentář sem patří
Spíš myslím, že ne
Spíš myslím, že ne
20. 6. 2012 15:22
Pro Boha !!!! Bláznivá buchta podle kuchařky, co jí pekla? Blázen kuchařka ! Bylo Vám aspoň trochu zle?
20. 4. 2012 07:34
Omlouvám se za nádobí(ý) při psaní jsem telefonoval nedával pozor a dal jsem dvouklik myší.Takže tam byl příspěvek vložen 2x.Nešlo to opravit,tak se omlouvám.Milá Maruško (neregistrovaná)pokud mi něco zděluješ a oslovuješ mě Tvý,Tvá, Tvé,mělo by se psát velké písmeno,a co se týče RETRO receptů mám jich ještě stovky a nejsou špatné.Jak jsi jistě poznala už je sem nevkládám ani nebudu aby Tě to tolik nedráždilo (né jen Tebe)a měla jsi čas na moderní fialové buchty.Hezký den
18. 4. 2012 18:29
fb.lib:Prosím bez hrubek.Je to vaše vizitka.
18. 4. 2012 18:20
fb.lib: na co na nádobýýý
18. 4. 2012 18:14
fb.lib: Buď zticha s tvýma RETRO receptama
18. 4. 2012 18:07
Vypadá to jak žíňka na nádobý.
12. 2. 2012 13:28
Chemie je v dnešním světě plno, takze ji cpát dobrovolně ještě do buchty, to ne.
2. 2. 2012 19:16
na me moc barviva, sorry
14. 10. 2011 11:27
super nápad,teď jí jdu akorát udělat....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 2 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 9 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 10 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Fit salát
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 17 minutami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 4 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: jak udelat modrou barvu buchta zelená buchta modrá buchta buchta na party buchta pro děti buchta jako dort s marcipánem smouli buchta jak se dělá modra barva zajimava buchta jakou udělat dnes buchtu buchta ke kafíčku hnusná buchta jakou udělat buchtu moderní buchta monika rychtecká modré moučníky klasicka buchta jakou buchtu udelat buchta s tva
Suroviny: mléko, cukr, vejce, pudink vanilkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, tuk hera, kypřící prášek do pečiva, potravinářské barvivo, jahody
Bláznivá buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yrxV
78 názorů