Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bhúna marinované krevety

Milovníci asijské kuchyně zbystřete. Velmi jednoduchý recept z běžně dostupných surovin vás zve talíři plnému voňavých a lehce pálivých krevet. Krátké restování a rychlá příprava krevet vám umožní ochutnat exotiku i doma.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava)

12. 5. 2023 07:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 579 kJ / 377 kcal
Bílkoviny42,01 g
Tuky13,88 g
Vláknina4,86 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 580 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy19,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bhúna je styl pečení (restování) masa nebo zeleniny bez omáčky nebo pouze s velmi malým množstvím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krevety, koření garam masala, koření chilli, kurkuma, česnek, šťáva citronová, olej, cibule šalotka, zázvor, chilli paprika čerstvá zelená, chilli paprika čerstvá, voda, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Bhúna marinované krevety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpvjq