Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí játra v hořčičné omáčce s medvědím česnekem

Játra jsou poměrně opomíjenou surovinou, a to i když jsou levná, plná vitamínů a při správné přípravě lahodná. Vyzkoušejte je v lehce pikantní omáčce s dijonskou hořčicí, smetanou a medvědím česnekem a jistě si pochutnáte.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

12. 5. 2023 14:46

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 115 kJ / 1 222 kcal
Bílkoviny97,37 g
Tuky77,80 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 756 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy26,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

14. 5. 2023 08:23

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji. :-K Krůtí játra nejsou moc často k dostání, já je většinou kupuji na Farmářkých trzích přímo z farmy. ;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 5. 2023 07:51

:-)<3:yes::yes:krásný recept a parádní fotečka :-K to bude úžasná dobrota až seženu krůtí játra

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra krůtí, cibule šalotka, hořčice dijonská, mouka, vývar drůbeží, smetana ke šlehání, pepř bílý mletý, sůl, ghee, česnek mědvědí

TopRecepty.cz

Krůtí játra v hořčičné omáčce s medvědím česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QWnEG