Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrapolka

Dobrá hrachovka s vůní česneku nás vždy nejen zasytí, ale i hrásně zahřeje. Při namáčení hrachu se vyplaví velká část nadýmavých oligosacharidů do vody. Pokud tedy budete hrách vařit v nové vodě, zmírníte případné nadýmání, kvůli kterému upadá hrách v nemilost.

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 50 min Bez doby namáčení hrachu

65 min (15 min příprava + 50 min tepelná úprava, Bez doby namáčení hrachu)

2. 7. 2023 08:31

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 571 kJ / 2 527 kcal
Bílkoviny98,28 g
Tuky104,66 g
Vláknina59,92 g
Cholesterol 84 mg
Sodík 954 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy269,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: hrách, pohanka, škvarky, špek uzený, sádlo, cibulka, libeček, česnek, majoránka, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Hrapolka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYZZX