Perník z cukety podle Karla
Cuketový perník je neobvyklá, avšak skvělé chutná kombinace tradičního kořeněného perníku s čerstvou a šťavnatou cuketou. Příprava tohoto perníku je velmi rychlá a snadná, tak neváhejte a upečte jej třeba na volné víkendové dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 551 kJ / 4 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,73 g |
Tuky | 179,99 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 663,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Perník chutná lépe,když se nechá přes noc odležet v lednici, ale není to nutnost...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2023 23:34
vyzkouším upéct, z přebytku cuket
4. 8. 2023 20:04
je výborný a opravdu je druhý den lepší, dělávám už dlouho i když ne podle Karla ale podle mamky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 10 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 16 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 17 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 1 hodinou
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 3 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 3 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 4 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 4 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 6 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 6 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 6 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 7 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr třtinový, koření do perníku, kakao, marmeláda, skořice, cuketa strouhaná, kypřící prášek, soda jedlá, olej, mouka polohrubá, mandle, kokos, kokos
Perník z cukety podle Karla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8ZBO
2 názory