Pikantní drůbeží salát s bonusem
Drůbeží skelety jsou ideální na přípravu vývaru. Maso obrané z kostí pak lze využít v mnoha rychlých a chutných jídlech. Pikantní drůbeží salát uvítají milovníci sytých svačinových salátů i lehkých večeří.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 799 kJ / 669 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,64 g |
Tuky | 60,31 g |
Vláknina | 9,09 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,35 g |
Sacharidy | 21,69 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme skelety, nejlépe v tlakovém hrnci asi 25 minut. Vývar slijeme, maso obereme a necháme vychladnout.
Krok 2: Maso vložíme do misky, přidáme zcezené naložené houby. Na zálivku smícháme všechny suroviny.
Krok 3: Maso a houby zalijeme ostrou zálivkou. Necháme odležet v chladu. Podáváme s čerstvou bagetou a zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 11. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní drůbeží salát s bonusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5RlE
Moje poznámka
Pikantní drůbeží salát s bonusem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5RlE
Nejnovější recepty
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 19 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Sachr dort z jablek
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavliny halušky
terundela před 1 hodinou
Hrnková bábovka
lunav1 před 3 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 13 hodinami
Kuřecí mexické nudličky
Tally před 14 hodinami
Česnekový bůček na pivě
lubosykora1 před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rradka před 16 hodinami
Cikánské kuře
Sahula před 16 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
Sahula před 17 hodinami
Pečený losos s bazalkou a rajčaty
Alenas23 před 17 hodinami
Borůvkový kynutý koláč
76alena před 17 hodinami
Suroviny:
skelet kuřecí,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
česnek,
cibule,
voda,
houby,
ocet,
omáčka sojová,
hořčice pikantní,
pepř mletý,
glutasol,
víno červené dezertní,
olej chili,
majonéza,
bageta,
zelenina
Komentáře (1)