Mrkvový krém se zázvorem
Zeleninový krém zjemněný smetanou je velmi jemný. Příprava je snadná a poměrně rychlá. Na talíři polévku ozdobíme petrželovou natí a podáváme ji s krajíčkem tmavého žitného chleba.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 844 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 21,57 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 332 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 46,70 g |
Postup přípravy
změknutí Krok 4: Nakonec vše rozmixujeme do hladka tyčovým mixérem, přidáme sůl, pepř a zjemníme
smetanou.
Zveřejněno 7. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R0D
Moje poznámka
Mrkvový krém se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R0D
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Suroviny:
mrkev,
brambory,
cibule,
máslo,
zázvor,
smetana 12%,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
nať petrželová
Komentáře (2)