Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená treska na kari s pórkem

Ryby by měly být pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Inspirujte se a připravte skvělou zapečenou tresku. Filety stačí okořenit, přidat kari, posypat pórkem a na konci pečení zalít smetanou s vajíčky. Chutné a plnohodnotné jídlo máte v mžiku na stole.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

10. 3. 2024 10:13

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 127 kJ / 747 kcal
Bílkoviny40,39 g
Tuky60,44 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 478 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy10,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to velmi rychlá a chutná večeře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 3. 2024 08:33

:-)<3:yes::yes: pěkný recept a moc hezká prezentace. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska aljašská, máslo, smetana, pórek, koření kari, sůl, pepř mletý, vejce

TopRecepty.cz

Zapečená treska na kari s pórkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2jDL