Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Příprava lehkého a zdravého jídla zabere opravdu jen pár minut. Přesvědčit se o tom můžete v tomto receptu. Filety pstruha orestujte na křupavou kůžičku a k nim podávejte zeleninovou směs na másle. Vše dochutí jen sůl, pepř a citron.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 154 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 59,20 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Momentální nápad, chuť na rybu i zeleninu a výsledek byl moc dobrý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2024 15:57
2. 5. 2024 15:55
2. 5. 2024 13:32
2. 5. 2024 11:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 3 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 26 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 41 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Flambování je opalování pokrmů pomocí alkoholu: Víte, že flambovat můžete i doma?
Dáte si kapra, pstruha nebo lososa? Receptů z ryb je velké množství. Stačí si vybrat
Další recepty
Suroviny: pstruh, sůl, pepř mletý, mouka hladká, ghee, šťáva citronová, mrkev, chřest zelený, brambory, máslo, sůl, pepř mletý, petrželka hladkolistá
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QX9
4 názory