Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Příprava lehkého a zdravého jídla zabere opravdu jen pár minut. Přesvědčit se o tom můžete v tomto receptu. Filety pstruha orestujte na křupavou kůžičku a k nim podávejte zeleninovou směs na másle. Vše dochutí jen sůl, pepř a citron.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 154 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,59 g |
Tuky | 59,20 g |
Vláknina | 5,85 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QX9
Moje poznámka
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QX9
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Suroviny:
pstruh,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
šťáva citronová,
mrkev,
chřest zelený,
brambory,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
petrželka hladkolistá
Komentáře (5)