Burgery z trouby
Léto je doslova sezónou grilování a přípravy různých druhů hamburgerů. Víte však, že burger můžete i upéct? Takto připravené hamburgery jsou na povrchu křupavé a uvnitř dokonale šťavnaté. Tak vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 530 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,38 g |
| Tuky | 143,57 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 506 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,10 g |
| Sacharidy | 75,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Moje poznámka
Burgery z trouby
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY26m
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanadské kuře
pesinova.k před 41 minutami
Vepřová kýta se zeleninou a klobásou
Leni1970 před 1 hodinou
Vydatná vločková polévka s česnekem
Janousek před 1 hodinou
Slepice na paprice
vladhn před 1 hodinou
Medovníkové koule
milhausz1984 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
milhausz1984 před 1 hodinou
Kynuté knedlíky z domácí pekárny (i pro začátečníky)
Rebeca před 1 hodinou
Lázeňské rohlíky
kunananuk před 1 hodinou
Knedlík z domácí pekárny
Rebeca před 1 hodinou
Chutné vafle
GitaV před 2 hodinami
Suroviny:
bulka,
olej olivový,
maso hovězí mleté,
cibule,
slanina,
paprika sušená uzená,
kmín drcený,
česnek,
cukr,
protlak rajčatový,
sýr,
chutney mangové,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
petrželka
Komentáře (2)