Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Lívance jsou vždycky dobrý nápad. Jejich zdravější variantu si můžete připravit třeba na snídani. Z přezrálých banánů, ovesných bezlepkových vloček a jogurtu připravíte těsto, které pak na lívanečníku usmažíte dozlatova.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 778 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,76 g |
| Tuky | 24,42 g |
| Vláknina | 18,12 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 666 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 124,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7og
Moje poznámka
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7og
Nejnovější recepty
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 19 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 1 hodinou
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 1 hodinou
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 4 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 7 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 7 hodinami
Boloňské špagety
jtrecepty před 17 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 18 hodinami
Suroviny:
banán,
vločky bezlepkové,
jogurt bílý,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
ghee
Komentáře (5)
umlela na mlýnku, který se tam předváděl - je zajímavé kam až se ten tecept dostal