Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Letní jídlo je ideální v případě, že je hotové za pár minut a umí zasytit. Těstoviny a konzervovaná kvalitní ryba jsou zárukou obojího. Omáčka s nádechem středomořské kuchyně pak jídlo jen doladí ke spokojenosti oka i žaludku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,32 g |
Tuky | 73,94 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 409,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
tuňák v oleji,
cuketa,
cibule,
passata rajčatová,
olej olivový,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
kapary,
olivy černé,
parmazán,
petrželka
Komentáře (1)