Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Letní jídlo je ideální v případě, že je hotové za pár minut a umí zasytit. Těstoviny a konzervovaná kvalitní ryba jsou zárukou obojího. Omáčka s nádechem středomořské kuchyně pak jídlo jen doladí ke spokojenosti oka i žaludku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,32 g |
Tuky | 73,94 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 409,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 15 minutami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 23 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
brtna před 35 minutami
Křehký koláč s tvarohem a malinami
Misa_K před 51 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Bylinka77 před 1 hodinou
Kuřecí roláda v srnčím hřbetu
Popelka888 před 1 hodinou
Ztracená vejce
mk.n@centrum.cz před 2 hodinami
Kynutý makový závin
Lenka1980 před 2 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
stanik před 3 hodinami
Bábovka s rybízem
Kateka před 5 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
tuňák v oleji,
cuketa,
cibule,
passata rajčatová,
olej olivový,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
kapary,
olivy černé,
parmazán,
petrželka
Komentáře (2)