Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Letní jídlo je ideální v případě, že je hotové za pár minut a umí zasytit. Těstoviny a konzervovaná kvalitní ryba jsou zárukou obojího. Omáčka s nádechem středomořské kuchyně pak jídlo jen doladí ke spokojenosti oka i žaludku.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 170 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,32 g |
Tuky | 73,94 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 409,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Moje poznámka
Těstoviny s tuňákem a zeleninovou omáčkou z varného mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPmr6
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
tuňák v oleji,
cuketa,
cibule,
passata rajčatová,
olej olivový,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
kapary,
olivy černé,
parmazán,
petrželka
Komentáře (2)