Pečené brambory s masem a žampióny

anete Kuchařka: anete

Doba přípravy: 1 hodina 5 porcí Bramborová jídla 4 názory

Suroviny

600 g vepřového masa nebo kuřecího masa
2 velké cibule
6 větších žampiónů
1 kg brambor
gyros koření
sůl
kmín
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme, posypeme gyros kořením, promícháme s trochou oleje a necháme odležet v lednici, nejlépe do druhého dne.

  2. Cibuli, žampiony i brambory nakrájíme na plátky. Brambory promícháme se solí, kmínem a trochou oleje.

  3. Odležené maso dáme na pekáč,poklademe cibulí,žampióny a nakonec bramborama.

  4. Dáme péct do vyhřáté trouby, pečeme přibližně hodinu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pečené brambory s masem a žampióny

  • konik konik

    děkuji za supr dobrotu. Dělala jsem ji k obědu a všem mým hochům móc chutnala:yes:už ji mám přidanou v oblíbených

    Odpovědět

  • isindy isindy

    zase jedna neobjevená dobrota...tento typ jednopekáčových dobrot můžu kdykoli...:-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

  • mirca75 mirca75

    Anete:-)tyhle dobroty z jednoho pekáče máme u nás moc rádi-není pak moc nádobí:-D a hlavně se všechny ty chutě tak krásně propojí a většinou je z toho velká mňamka:-p:A tak za tuhle dobrůtku posílám boďku a ráda vyzkouším;-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: pecene brambory s masem pečené žampiony brambory pečené s masem žampiony pecene pečené brambory pečené maso s brambory pečené brambory v troubě žampiony s bramborem pečené maso s bramborama brambory zampiony pečené žampiony v troubě brambory s masem azampiny v troube žampiony brambory vepřové maso s zampiony a beamborami pečené brambory s masem v troubě pečené brambory s masem recept pečený brambory s masem brambory s masem pečené pecene brambory z masem pečené maso na zampionech

Zapomněl/a jsem heslo