Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Naše babičky uměly využít opravdu všechny zbytečky a poživatelné části drůbeže. Někdy může být i zbytkové jídlo dokonce voňavější a chuťově skoro lepší, než původní zdrojový pokrm. Navíc se můžeme pokusit být také - moderně řečeno - zero waste.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 215 kJ / 1 485 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,10 g |
| Tuky | 3,36 g |
| Vláknina | 17,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,81 g |
| Sacharidy | 325,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPm0W
Moje poznámka
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPm0W
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 20 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Suroviny:
skelet kachní,
rýže,
směs zeleninová,
sůl,
pepř mletý,
voda,
sýr
Komentáře (3)