Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččin perník

Víkendy u babičky vždy slibují vynikající moučník ke snídani nebo sladkou tečku po obědě. Babiččin litý perník je neuvěřitelně vláčný, díky rybízové marmeládě, a voňavý po vlašských oříšcích. Vyzkoušejte ho.

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 9. 2009 14:31

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie21 140 kJ / 5 053 kcal
Bílkoviny87,68 g
Tuky229,56 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 3,61 g
Sůl0,71 g
Sacharidy648,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

6. 9. 2009 19:27

Miluji perník litý na plech. Nejvíce se mi osvědčil Báječný perník z Topů. Teri posílám bod za připomenutí, asi u nás bude brzy upečený.

rebeka rebeka

6. 9. 2009 16:12

úplně cítím,jak nádherně voní:-purčitě bude výborný,ukládám,vyzkouším brzy a boďka už teraz;-):yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perník babičin perník perník recept perník na plech s citronovou polevou vysoky pernik babiččin perník nadýchaný recept na pernik vynikajici pernik výborný domácí perník na plech pernik na plech litý perník s marmeládou babiččin perník na plech recepty na pernik perník na plech s marmeládou top recepty pernik báječný perník domácí perník perník vysoky babiččin nadýchaný perník jablkovy pernik

Suroviny: mouka hladká, cukr krystal, soda jedlá, kakao, olej, mléko, vejce, prášek do perníku, marmeláda rybízová, ořechy sekané, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Babiččin perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQqL