Bramboráčky z červené řepy
Křupavé smažené placičky jsou skvělý způsob, jak podávat zeleninu i těm, kdo ji příliš v lásce nemají. Placky z červené řepy chutnají skvěle samostatně, posypané oříšky či sýrem, nebo je můžeme servírovat jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8QY
Moje poznámka
Bramboráčky z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB8QY
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 5 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 5 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 5 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 6 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 7 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 8 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 10 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 10 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
koření kari,
vejce,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.