Slejšky
Slejšky či šlejšky jsou sladké jídlo, které připravovaly už naše babičky. Jde o šišky z bramborového těsta, které opečeme na sádle a podáváme přelité máslem a posypané cukrem a mletým mákem.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slejšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxX8
Moje poznámka
Slejšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxX8
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 15 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 16 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 7 minutami
Václavkový guláš
Sahula před 9 minutami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 11 minutami
Guláš z václavek
Sahula před 13 minutami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 20 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 33 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
vejce,
sádlo,
mák mletý,
cukr moučkový,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.