Jablečný perník
Perník patří mezi moučníky, které zvládne připravit i začátečník. Lité těsto doplní nastrouhaná jablka, která zajistí, že moučník bude dokonale vláčný a šťavnatý. S ořechy a polevou z čokolády si jej vychutnáte ve všední i sváteční den.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5Qn
Moje poznámka
Jablečný perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN5Qn
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 4 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené koleno
magdalenka před 9 minutami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 13 minutami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 36 minutami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Růžová bábovka
jemelka před 1 hodinou
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 1 hodinou
Nakládaný bůček
magdalenka před 1 hodinou
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 1 hodinou
Dršťková polévka
magdalenka před 1 hodinou
Falešná treska
magdalenka před 1 hodinou
Suroviny:
mouka špaldová hrubá,
kakao,
ořechy vlašské,
kypřící prášek do pečiva,
cukr třtinový,
vejce,
olej,
jablko,
mléko,
čokoláda tmavá,
mléko,
ořechy strouhané
Komentáře (2)