Čočková polévka s batáty a mangoldem
Čočková polévka z černé a červené čočky je doplněna batátem a mangoldem. Je ochucená harissou, jejíž pikantní chuť je vyvážena nasládlým batátem. Pokud máte rádi husté polévky, tuhle určitě vyzkoušejte. Je vynikající a snadná na přípravu.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Moje poznámka
Čočková polévka s batáty a mangoldem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJQz6
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 21 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 7 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 10 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 13 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 13 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 15 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 16 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 19 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Suroviny:
čočka beluga,
čočka červená,
listy mangoldu,
batáty,
vývar zeleninový,
harissa,
sůl
Komentáře (5)