Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského šéfkuchaře v sobě spojuje italskou preciznost a poctivou kuchařinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Moje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 6 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 6 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 18 minutami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 41 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 2 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 2 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 4 hodinami
Suroviny:
líčka telecí,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
demi-glace,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mléko,
máslo,
sůl,
pórek,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.