Cizrna na italský způsob
Cizrna na italský způsob je voňavý a lehký pokrm plný chutí. Rajčata, olivy a bylinky dodají cizrně výraznou chuť, pórek a česnek ji zjemní. Před podáváním se vše posype parmezánem a čerstvou petrželkou, které dodají pokrmu svěžest.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrna na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP7DW
Moje poznámka
Cizrna na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yP7DW
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 1 hodinou
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 21 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ošatkový chléb
Pajkujka před 17 minutami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 45 minutami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 1 hodinou
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 1 hodinou
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 7 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 9 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 12 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 13 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
pórek,
olivy černé bez pecky,
cizrna sterilovaná,
česnek,
rajče,
sůl,
pepř drcený,
sušená bazalka,
parmazán,
petrželka
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.