Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní sýr v kuřecí obálce

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2009 16:02

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 986 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Náplň může tvořit i např. romadur nebo celý hermelín. S hermelínem jsem ochutnala pokrm poprvé v jedné berounské restauraci a doma několikrát opakovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

24. 10. 2009 16:07

Whow !!!:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty 24.10.2009 pivní sýr babicovy dobroty recepty 24.10.2009 babicovy recepty 24.10.2009 babicovy dobroty dnes 24.10.2009 co se smradlavym s hermelínem sýr na opékání úprava pivního sýru tepelna+uprava+z+pivniho+syru jak vypada pivni syr jak upravit romadur jak upravit kuřecí zad.čtvrtky šlehaný pivní sýr pivni syry syr co tece babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce co z pivniho syru výborný pivní sýr tepelná úprava romaduru úprava pivního sýra

Suroviny: prsa kuřecí, sýr pivní, sůl, pepř, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pivní sýr v kuřecí obálce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Q2Q