Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Jazýčky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 12. 2008 07:47

Suroviny

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 926 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny26,05 g
Tuky65,40 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy118,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ak nemáme mriežku, potierame čokoládou len z jednej strany a až po zaschnutí z druhej strany. Po prilepení k podložke sa totiž z pečiva môže odlepovať.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

7. 12. 2010 18:51

mirča, ďakujem, že si odpovedala za mňa ;-) Dáva sa pravdaže sypká káva ;-)

mirca75 mirca75

7. 12. 2010 12:08

Bohča (neregi.):-). Nejsem autorka, ale protože je zrovna "peču", tak si dovolím odpovědět. Dávala jsem lžíci sypké kávy. Tekutou bych nedávala, zbytečně by jsi si tu sněhovou hmotu "ředila";-).

Bohča

6. 12. 2010 18:18

Holky prosím vás.Ta káva je myšlená jako sypká nebo jako lžíce uvařené kávy?:-//

eblan eblan

24. 11. 2010 14:38

Právě sem dopekla, je to výborné:-) možná ani nebudu slepovat jen trošku namočím do čokolády:-p dávám bodík:yes: jo já sušila na 100 při pootevřených dvířkách 90 minut.

srettka

26. 10. 2010 12:41

tohle je hodně dobré, dělala jsem loni i předloni, sušila jsem to tak dlouho,dokud to zespodu lepí;-):yes:

jana

15. 12. 2009 19:45

Taky by mě zajímalo, jak se dlouho suší. Mám je v troubě už přes hodinu a pořád nic.

olina16

30. 11. 2009 14:43

Vypadají moc hezky. Jak dlouho se přibližně suší?

marunda marunda

20. 11. 2009 15:49

vypadají krásně, bílků mám vždycky dost a pusinky mě už nechutnají, tohle může být dobré. Posílám bodík.:yes::yes:

tejaja tejaja

19. 5. 2009 13:35

:-D:-D:-D Hlavne to posledné : v akomkoľvek množstve:-D:-D

Hella Hella

19. 5. 2009 10:41

Sněhové pečivo je možné konzumovat hned, kdykoliv a v jakémkoliv množství.

Monina

19. 5. 2009 10:10

Děvčata, prosím jak dlouho trvá než se cukroví rozleží nebo je hned měkké? Díky Monina:-*

tejaja tejaja

14. 12. 2008 16:02

Je Janka, už nemám teplotu, tak makám:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 12. 2008 13:52

No, Terezko, je vidět, že je ti už lépe!:yes::-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Další recepty

Tématické fráze: cukroví jazýčky jazýčky cukroví sněhové jazýčky jazýčky jazýček cukroví vanilkové jazýčky recepty vanilkové jazýčky cukroví jazýčky dvoubarevné jazýčky recept jazýčky jazýčky recept cukrovi jazycek ořechové jazýčky recept na čokoládové jazýčky jazýčci recept čokoládové jazýčky recept recept na jazýčky s bílku čokoládové jazýčky cukroví cukroví s jazýčky jak vypadaji dvoubarevne jazicky

Suroviny: bílek, cukr moučkový, ořechy mleté, káva instantní, cukr vanilkový, marmeláda rybízová, čokoláda

TopRecepty.cz

Jazýčky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2gX