Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Holandské řízky

Šťavnaté maso se sýrem obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Můžeme je smažit i péct v troubě, výborně chutnají s přidanou petrželkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (198×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení masa

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

22. 11. 2009 18:58

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 923 kJ / 1 177 kcal
Bílkoviny150,88 g
Tuky53,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 2,33 g
Sůl5,69 g
Sacharidy22,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

margareta

2. 9. 2014 13:25

Mléko se vmíchává proto,aby hmota držela kompaktní,neboť se nedává vejce jako do karbanátků.Obalit 2x - zabrání to vytékání sýra.Řízky jsou krásně šťavnaté i když použijete mleté hovězí.

Veronika

2. 9. 2014 12:59

Nechapu tu chytrolinku tady, ktera remca, ze se to pripaluje. "Ty nadhero, co neumis smazit, nechapu,jak jsi mohla vyhodit tolik masa a nezkusit to treba smazit v troube nebo ve fritaku." Jinak se na recept uz chystam a tesim se. Budu jej delat fritaku, myslim, ze jednotna teplota oleje bude pro tenhle typ rizku nejlepsi volba. Akorat nevim, co udelam za prilohu. *le premesleni*:-) Dekuji za inspiraci.

michalson michalson

14. 7. 2014 08:24

hledala jsem inspiraci co uvařit a už ji mám,dík.Sylvík

Lady-of-Shadow

9. 7. 2014 10:03

dejna:já to mám stejné, akorát můj nesnáší kuřecí maso. a myslíte, že si ho odepřu??? Dělám si jej na nejrůznější způsoby a pak ho provokuju, když on má kopračku a já maso :-D:-D

pinqu

14. 6. 2014 09:37

přidala jsem česnek, cibuli, majoránku a vajíčko, asi úplně jiný recept :-)) pinqu@seznam.cz

savlinka savlinka

9. 6. 2014 20:01

Pro velký úspěch jsem je dnes opět dělala:yes::yes::yes::yes:

barbie1404

7. 6. 2014 12:02

Děkuji za nápad,výborné ;-)

marcela239

3. 6. 2014 09:17

Opravdu tam nepatri vajicko?:-O

Koubkova Koubkova

20. 4. 2014 16:09

:-p:-K:yes:

Věruša01

13. 4. 2014 10:13

HHmmm.....Mnam jsou fakt dobré:-D

savlinka savlinka

29. 3. 2014 13:13

Dnes jsem je také dělala:yes:

planeta

16. 2. 2014 16:20

dělávám stejně, dobrota:yes:

gypka

24. 1. 2014 15:35

Dnes jsem dělala na oběd, jedním slovem dobrota, plné šťávy, mňam mňam. :yes:

svitorka

10. 1. 2014 17:06

Já je dělám zrovna tak,jsou pěkně šťavnaté. Na maso ale naleju vařící mléko a nenechávám odležet. Taky nepoužívám trojobal, ale namočenýma rukama ve studené vodě dělám placičky a hned smažím.

Kamil

7. 12. 2013 12:19

Jarda: Bodík :-D

1 4 5 6 7 8 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holandský řízek holandský řízek holandský řízek recept holandské řízky z mletého masa holanský řízek holanské řízky recept na holandský řízek recepty holansky rizky recept holandský řízek holanský řízek recept pravý holandský řízek holandský řízek se sýrem holanské řizky recept recepty holandský řízek maminčiny recepty holandský řízek holandský řízek podle pohlreicha holandské karbanátky holadsky řizek pravý holandský řízek recept recept na holanské řízky

Suroviny: maso vepřové mleté, sýr eidam, mléko, sůl, pepř, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Holandské řízky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1WQG