Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Něco na zub

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 11. 2009 22:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přikusujeme k vínku nebo oblíbenému pivu. Párky doporučuji koupit kvalitní, s velkým obsahem masa, jinak vám budou praskat. /Klausovky nebrat/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

30. 11. 2009 22:40

Jani, začínám uvažovat o tom, zda nevložím nový recept s názvem "Buřtkremrole" nebo "Debrecínské kremrole";-). Samozřejmě to ber s nadsázkou, díky za připomenutí receptu a už se těším, až mi budou buřtkremrole vonět v kuchyni:-p:-p. :-!:-)):yes::yes::-K +11

yanull yanull

30. 11. 2009 13:24

Pro obě děvčata na můj komentář reagující. Děkuji a jen vám napíši, že obě máte ve svých mottech moudrá slova, zejména Lucka má motto navíc velmi aktuální :yes::-K Budu se snažit vás nezklamat.
P.S. Aspoň virtuálně vám posílám svoji omáčku speciál a připíjím na vaše zdravíčko i všech ostatních. Škoda, že tu není na to správný smajlík :-D:yes::-D

Lusinda79

30. 11. 2009 11:48

Jani jsem ráda, že jsi s námi zůstala.Já osobně tuhle chuťovku občas dělám dceři a děkuji za připomenutí...Podle Tvé reakce je vidět, že jsi chytrá "baba" a jsme rádi, že jsi s námi..přijď někdy na pokec:-D;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 11. 2009 11:39

Yanull,jsem ráda,že jsi se tak rozhodla a jsem ráda i za moudrá slova.Vždyť jde o recepty,o pokec s fajn lidmi a trochu je víc poznat,tedy jen to co sami poodhalí;-)Je to škoda,že to papagája ukončila,přeci jiný názor by nás neměl rozdělit.prosím;-):-)):-K

yanull yanull

30. 11. 2009 11:05

Děvčata, děkuji vám, snažím se určité věci brát s nadhledem, protože jak se říká: Na světě je mnoho tragédií, ale nejhorší je srážka s blbcem. Tuším, že toto řekl pan Werich a to byl podle mne velmi moudrý člověk. Nevím, co přimělo papagaju vymazat své krásné recepty, ani jsem si je nestačila všechny pročíst. Místo aby se tu ocenilo, že má velkou rodinu a ještě si přesto najde čas sem přispívat, tak ji to někdo musel pořádně znechutit, když se k takovému kroku rozhodla a to je velká škoda. Chci věřit tomu, že lidé jsou tu milí a uznalí, kteří si práce a snahy druhých váží. Proto tu ráda mezi vámi zůstanu a budu-li mít co nabídnout z našeho rodinného repertoáru, tak se podělím. Jen bych ještě chtěla podotknout, že mně vůbec nevadí, kdyby tady byl jeden recept ve více provedeních, pokud tedy někdo neopíše ten samý. Vždyť např. svíčková omáčka je pokrm téměř národní a přitom se dá připravit mnoha způsoby. A v tom je právě kouzlo toho vaření, že člověk do receptů dá také něco ze své fantazie, svých nápadů a tím i sebe, pro dobrou věc i potěchu druhých. Přeji všem hezký den. :-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 11. 2009 09:08

Jani/yanull/,nenech se odradit,zůstaň s námi topáky prosím;-)

Eliza Eliza

30. 11. 2009 09:03

Jani...:-):-), napsala jsi to krásně. Já jsem stále přesvědčená, že tu jsou samí milí lidé, jen se občas zjeví neregistrovaný Samouk a prudí, nevšímej si toho, prosím. Asi ho to baví, také tomu nerozumím. Já vím, že to mrzí, také mám tu zkušenost, bohužel. Ale je to tady opravdu výjimka, uvidíš. Těším se na tvoje recepty :-):-K a přeju hezký den a celý adventní čas...

yanull yanull

30. 11. 2009 01:46

Ke svému komentáři se hlásím, nevím, proč mě to uvedlo jako neregistrovanou, i když jsem byla přihlášená. Jestli to není tím, že než jsem to napsala, že by mě systém odhlásil? :-(

yanull

30. 11. 2009 01:41

Byla jsem odhlášená, takže jsem si ani nemohla všimnout, jaká se tu uskutečnila slovní přestřelka. Když jsem objevila tyto stránky, všimla jsem si receptů jako prvních a řekla si, že také přispěji svými výtvory. No ale měla jsem se spíše podívat, jak to tu chodí, možná bych se pak ušetřila zklamání. Myslela jsem, že top recepty vkládají také top lidé. Ale zřejmě to tak nebude. Vaření mě bavilo odjakživa, kdy jsem ani nevěděla,co je to internet, natož nějaké vyhledávače a nebo že se této technické vymoženosti dožiji a že se s ní vůbec kdy naučím zacházet. Recepty mezi námi lidmi vždy kolovaly, předávali jsme si je nezištně mezi sebou a bylo to v pohodě. Tyto párky v listovém těstě jsem dělala už před mnoha lety a nikdy mě nenapadlo, že když je dám na tyto stránky, spáchám div ne nějaký zločin. Vypadá to, že jsem se měla nejspíše místo svému koníčku věnovat studiu práv, aspoň v Plzni, abych se tady nyní mohla obhajovat. Co takhle kdyby nás někdo erudovaný, např. pan Samouk poučil o autorských právech? Je to vše ponižující a trapné a nedivím se, že tu někteří, co se také snažili, smažou své recepty a řeknou si pěkné české rčení: Darmo sviním perly házet. Jani Remková, promiň, že to píši sem, ale už se stalo, všimla jsem si pozdě, že to mám vložit jinam. Všem, kteří mě pochopili, děkuji a těm ostatním vzkazuji, že respektuji to, co kdysi řekl Voltaire Helvetiovi: \"NESOUHLASÍM S TÍM, CO ŘÍKÁTE, ALE DO POSLEDNÍ KAPKY KRVE VŠAK BUDU BOJOVAT ZA VAŠE PRÁVO ŘÍKAT TO.\" Konec citace. A dovolím si připojit ještě moudro pana Zdeňka Svěráka, kerý říká: \"Čas sotva někdo zastaví, tak buďme k sobě laskaví, vždyť nežijeme věčně.\" A já dodávám hezky \"česky\" má recht.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 11. 2009 18:14

Prosím, přejděte s touto diskuzí na "pokec" Děkuji.

samouk

29. 11. 2009 18:13

Drahulin, já jsem v poho, Vy ne ?

magdalenka magdalenka

29. 11. 2009 18:10

Samouk! Vieš, že mne tiež? Hlavne, keď vidím VYSLOVENE OKOPÍROVANÝ recept aj s fotkou, ktorý som videla niekde nedávno.
Tento prípad to nie je, aby nedošlo k nedorozumeniu - yanull!
Ale už by sme tu nemali rozoberať niečo ďalej mimo recept.

drahulin drahulin

29. 11. 2009 18:08

Já teda nechápu,proč se samouk tak rozčiluje,když podle jeho slov sem nic nevkládá,tak se ho to ani netýká.Jemu se nemůže stát,že by měl recept s někým stejný.

samouk

29. 11. 2009 18:06

Magdalenka, já už jsem v letech takže neskáču ani po webech.Ale vaření je můj letitý koníček,takže mám prostudovanou i prakticky, většinu kuchyní.Jinak máš pravdu,ta Faragulka by mi byla milejší.

Amira Amira

29. 11. 2009 18:03

samouku, víš, ono když sem přijde někdo nový, chce se zapojit do kolektivu na stránkách, chce se pochlubit, tak prostě vloží nějaký svůj recept, většinou bez toho, aby se kouknul, jestli tady už je nebo ne. A když pak najde v komentářích jako jeden z prvních "tento recept už tu je" (od toho jsou ale přece Podobné recepty) nebo "to je stáhnuté odsud...", tak to většinou vezme jakou útok proti sobě, řekne si "tak si trhněte nohou" a jde jinam. A pak se divíme, včetně tebe, že lidi odtud odchází, což mě osobně velmi mrzí, u některých obzvášť. Pokud se ten komentář napíše lidem, co to tady už znají, není se o čem bavit, měli si dát pozor, vědí o možnosti vyhledávání, ale u nováčků bych jim dala nějakou "dobu hájení", než se zorientují, jak to tady chodí.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: něco na zub něco dobrého na zub něco dobrého na zub recept neco dobreho na zub recepty neco rychleho na zub něco dobrého k jídlu něco na zub recepty něco rychlého k jídlu něco na zub dobrého něco dobré na zub recept něco dobrého a rychlého ňěco dobrého něco slaného na zub něco k pivu recept něco něco na zub recept recept na neco dobreho něco na zub k pivu něco slaného něco slaného a rychlého

Suroviny: těsto listové, párky, vejce, kmín celý, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Něco na zub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yo7R