Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 43,50 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 366,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto je vynikající, vláčné, krásně se válí. Vyválíme, dáme na vymazaný plech a ozdobíme dle svých chutí.
Zveřejněno 5. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Moje poznámka
Těsto na pizzu II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yoA6
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 16 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 17 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 16 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 20 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 21 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 22 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 23 minutami
Krůtí nudličky na kari s pórkem a jablíčkem
dexulka před 32 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Leto70 před 33 minutami
Salát z nových brambor a tuňáka
Sahula před 57 minutami
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 1 hodinou
Žampionový krém
blanka12 před 1 hodinou
Tématické fráze:
nejlepsi testo na pizzu,
jak dlouho péct pizzu,
těsto na pizzu,
jak péct pizzu,
na kolik stupňů péct pizzu,
testo na pizu,
těsto na pizzu recept,
výborné těsto na pizzu,
na kolik pect pizzu,
vláčné těsto na pizzu,
pizza recept,
testo ma pizzu,
recept na pizza těsto,
pizza v remosce,
pizza margareta,
měkké těsto na pizzu,
recept na těsto na pizzu,
těsto na pizz,
na kolik stupňů se peče pizza,
pizza vysoké těsto
Suroviny:
voda,
olej olivový,
mouka hladká,
droždí sušené,
Komentáře (16)
Každá trouba peče jinak, já mám plynovou a nedokážu vám říct na kolik stupňů, pač mi to neukazuje.upečení hlídám.
Jestli vám to pomůže, tak to je tento recept v odkazu:
Hezký večer domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3469
35 minut na 200°C je moc, určitě. Jak to poznáš, že (podle tebe) není hotová? Musí být měkounká, ona trochu ztuhne přitom, jak pak chládne....když je vypečená, po zchládnutí ztvrdne. Zkus ji upéct dva menší kousky, jeden po druhém a každý jinou, kratší dobu - sama uvidíš, jak se liší.
Na tuhle teplotu bych ji (odhadem) pekla max.15-20 min, i těch 20 si myslím, že je ažaž.
http://www.toprecepty.cz/recept/1958-testo-na-pizz...