Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zajíc "na černo"

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

20. 12. 2009 14:43

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 727 kJ / 1 369 kcal
Bílkoviny9,06 g
Tuky128,23 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 816 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy43,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jurajda

21. 12. 2009 18:56

Samouku, jakmile se zaregistrujete a vlozite svuj vlastni recept, tak budeme spolu omunikovat

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2009 22:13

Jurajda no jo, mám to uložené;-)

samouk

20. 12. 2009 21:36

Pane Jurajdo, pokud mne paměť neklame, zajíc na černo se dělá podobně jako kapr na černo. Řekl bych,že Vám vypadla z receptu kořenová zelenina, perník rzbízová marmeláda nebo povidla, je možné podlít i červeným vínem, někdo dává i rozinky.

Jurajda

20. 12. 2009 21:12

Jano nemáte zač, ale ty tvargle v županu zkuste, pokud máte rádi tvarůžky

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 12. 2009 15:05

Díky za tento recept!!:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: úprava zajíce králík na černo zajíc recept recepty zajic zajíc recept na zajíce zajíc recepty jak upravit zajíce zajic na modro recept zajíc recepty na zajíce zajíc načerno omáčka ze zajíce zajíc úprava recepty ze zajíce priprava zajice recepty-zajíc vše o co se zajímám zajíc-recepty zajíc omáčka

Suroviny: maso zaječí, slanina, máslo, cibule, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, kůra citronová, vývar, sůl, šťáva citronová, máslo, mouka hladká, cukr

TopRecepty.cz

Zajíc "na černo"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E82Y