Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 347 kJ / 1 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 1,10 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 230,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Novoroční punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1yY
Moje poznámka
Novoroční punč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1yY
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové na způsob golubců
samsi před 40 minutami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 11 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 12 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 15 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 16 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 18 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 19 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 21 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Tématické fráze:
punč,
recept na punč,
recept punč,
nejlepší punč,
dobrý punč,
královský punč,
recept na vánoční punč,
punč recept,
královsky punč recept,
z čeho je punč,
vanocní punč královský,
silvestrovský punč,
jak uvařit punč,
nejlepší vánoční punč,
jak se vari punč,
vinovy punc,
recepty na punc,
jak udelat punč,
nejlepší recept na punč,
novoroční recepty
Suroviny:
čaj,
cukr krupice,
citron,
pomeranče,
koření hřebíček,
skořice,
víno červené,
rum
Komentáře (6)
ale nedávám cukr a pomeranč! no vlastně to potom není ani punč,ale taky je to dobré!