Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kuřecí čtvrtky na pivu s tymiánem

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba tepelné úpravy: 60 min

60 min (60 min tepelná úprava)

13. 1. 2010 18:53

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie943 kJ / 225 kcal
Bílkoviny2,48 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Podáváme s bramborovou kaší a steril. okurkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ALENA FROUZOVA

24. 5. 2010 11:44

Tak tenhle recept doporučuji každému.Je opravdu výborný, včera jsem dělala prvně rovnou pro 10 lidí a nemělo to chybu všichni chválili měli jsme k němu brambor a zeleninku s parního hrnce a kdo zel.nemusí tak okurkový salát.brzy budu dělat zas.Alena:-p:-p:yes:

thomassinno thomassinno

24. 4. 2010 18:35

Díííky Rozárko :-)

Rozarka

24. 4. 2010 18:31

:-O tomášku,to je bašta!!!:-)) Davám bodík:yes:

Mária

14. 1. 2010 18:20

Takto pekné stehno ... to sa koľkokrát ani ani mne nepovedie :-) Pekný recept, vyskúšam :-K

thomassinno thomassinno

14. 1. 2010 16:58

Děkuju moc všem za bodíky :-8

bara.it bara.it

13. 1. 2010 23:16

:yes:14:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2010 22:11

Jak píše Lucka, ale já to mám blíže..startuji koště a letííím!:-)):-D Prosím, něco dietního...:-D:-)) Jinak mne koště neunese:-(

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 22:09

Jani, stačí říct, zítra jsem u tebe a vaříme spolu :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 1. 2010 22:08

No, díky Bohu, že ses probudil a s tebou i apetít, jak se dívám. Tome, nechceš mi uvařit něco na zítra?:-)):-D Nic mne nenapadá!! Pomoooc!;-):yes:

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 20:21

Děkuju děvčata, se asi budu červenat za tu chválu:-8

spagetka spagetka

13. 1. 2010 20:03

Jé to jsou chutě...:-p:yes:

mirca75 mirca75

13. 1. 2010 19:59

Tomáši:-)pivo a správné bylinky to je vždy dobrá kombinace:-p a tobě za tuto letí boďka č.9;-).Dělám stejný pokrm,jen v kombinaci s čerstvým rozmarýnem a tak vím jaká je to bašta:-p.

Patricie

13. 1. 2010 19:26

:-))Dělám stejně. S pivem velice dobré.:yes:+

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 19:26

Magdalenko, máš pravdu ... kuře na pivečku je chuťově uplně jiné než pečené normálně ... já dnes volil jako přílohu bramborovou kaši, ale s knedlíčkem a zelím, to musí být bašta :-p

magdalenka magdalenka

13. 1. 2010 19:20

Ja tiež pečiem kura na pive, od ktorého dostáva mäso chuť kačice. A la kachna...s knedľou a dusenou kapustou je to poéma.+

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí čtvrtky kuřecí čtvrtky recept kureci ctvrtky recepty pečené kuře na tymiánu recepty kuřecí čtvrtky recepty s tymiánem recept na kuřecí čtvrtky kuře na pivu pečení kuřecích čtvrtek recept kuřecí čtvrtky jak upect kureci ctvrtky kure na cerno (pivo or pivem) pecene kure recepty na kuřecí čtvrtky kuře na čtvrtek kuřecí na pivě pečené kuřecí kuře na pivě kuře na černém pivu pečené brambory s tymiánem

Suroviny: kuře čtvrtky, koření grilovací na kuře, tymián, pivo světlé, cibule, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Pečené kuřecí čtvrtky na pivu s tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0YkX