Cizrna s brynzou

Luštěniny Doba přípravy: Bez namáčení ani ne 30 min 11 názorů

Luštěniny Doba přípravy: Bez namáčení ani ne 30 min 11 názorů

Suroviny

1/2 kg cizrny
kousek špeku
15-20 dkg brynzy

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu namočíme předem několik hodin (ráno namočím a večer vařím)a pak uvaříme do měkka. Je měkká, když jde snadno rozmáčkout mezi prsty.

  2. Mezitím rozšvaříme na malé kousíčky nakrájený špek nebo slaninu.

  3. Po uvaření sliju zbylou vodu z cizrny a zamíchám do ní ca 1/2 až 2/3 brynzy.

  4. Na talíř dáme cizrnu na to zbytek brynzy (jak kdo má rád) a dochutíme vyškvařenou slaninou.

Poznámka od kuchařky

Pro ty, co milují brynzu, je to rychlá a báječná večeře.

Komentáře k receptu Cizrna s brynzou

Tématické fráze: zdravé recepty z cizrny cizrnové halušky namaceni cizrny cizrna zdravé recepty cizrna a zdraví halušky z cizrny cizrna kaše cizrna bez namáčení moučníky z cizrny moučník z cizrny cizrna namaceni cizrnová kaše cizrna s bryndzou kaše z cizrny večere z cizrny fazole s brynzou cizrnové halušky recept cizrna se slaninou cizrna recepty online cizrna