Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík na víně se smetanou a játry

Králík na víně se smetanou a játry

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…

RubyRom

130 min

Chřest s vejci a bramborem

Chřest s vejci a bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Jednoduché, chutné a výživné pokrmy má rád každý. A když se skládají ze sezónních a místních surovin, je to bod navíc. Využijte sezóny chřestu a připravte si brunch z…

RubyRom

35 min

Studený letní boršč

Studený letní boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V horkých dnech můžeme připravit tuto osvěžující verzi známé polévky. Podáváme ji dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. Červená řepa polévce dodává krásnou a…

poslirecept

80 min

Matcha zelené karí s rýží

Matcha zelené karí s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Masovou směs s kari jistě připravujeme pravidelně. Ozvláštnit se dá kořením, různými druhy zeleniny a nebo třeba také špetkou tradičního japonského čaje matcha. Omáčce…

poslirecept

40 min

Jemný zapékaný chřest

Jemný zapékaný chřest

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ač se to na první pohled nemusí zdát, chřest můžeme připravit na mnoho způsobů. Zapékaný zelený chřest s bešamelem, posypaný parmazánem, využijete nejen jako obědové…

poslirecept

50 min

Placičky z tresky a hrášku

Placičky z tresky a hrášku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smažené placičky na různé způsoby děti doslova milují. V těchto placičkách z tresky a hrášku ani nepoznáte, že v nich ryba je. Křupavé placičky můžeme podávat s…

poslirecept

30 min

Kroupová polévka s hlívou

Kroupová polévka s hlívou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V hrnci rozpustíme máslo, cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme ji na másle dozlatova, pak přidáme nakrájenou hlívu, mletou papriku, kmín, bobkový list a libeček, vše…

ivulinka

90 min

Kuřecí jemné adobo

Kuřecí jemné adobo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sójová omáčka, ocet, česnek, pepř a bobkový list - to jsou suroviny, které tvoří chuť tradičního filipínského pokrmu. Výraznou chuť navinulé marinády trochu zjemníme…

Zuzkamo

70 min

Dušená krkovička v šunkovaru

Dušená krkovička v šunkovaru

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit si domácí šunku z krkovičky není náročné, jen zabere více dnů. Avšak i to má svůj důvod a věřte, že se to vyplatí. Krkovičku nejprve necháme naložit v láku a…

pavelk

180 min

Hrachový dál s tofu

Hrachový dál s tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Alternativní verze čočkového dhalu je tento hrachový s tofu a zakysanou smetanou. Na přípravu je velmi snadný. Žlutý hrách stačí uvařit a poté spojit s restovaným tofu a…

Klariska

30 min

Vemínko s vinným sosem

Vemínko s vinným sosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…

Filipínská hovězí caldereta

Filipínská hovězí caldereta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Caldereta je tradiční filipínský pokrm, který se původně připravoval z kozího masa. Připravíme ho z hovězího, které spolu s bramborami a zeleninou dusíme v hovězím…

Zuzkamo

140 min

Voňavý divoký pekáč

Voňavý divoký pekáč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte rádi česnek a kořeněná jídla, zkuste kuřecí maso proložit uzeným, přidat bylinky a zasypat spoustou cibule a česneku. Šťávu z cibule doplněnou uzeným vývarem…

1974andrea

60 min

Zeleninová fazolačka

Zeleninová fazolačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Polévka, která je schopná nahradit plnohodnotné jídlo na vás čeká v našem receptu. Luštěniny zasytí a jsou hodnotnou bílkovinnou složkou, zelenina a houby dodají chuť i…

Fokuska

75 min

1 122 123 124 125 126

Naposledy jste si prohlédli