Uzbecký pilaf s cizrnou

evosheek Kuchař: evosheek

Doba přípravy: 40 minut 4-6 porcí Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

300 g rýže
300 g kuřecího masa
1 plechovka cizrny
1 velká mrkev
1 cibule
zelený pórek
1 ks červené papriky
nadrobno nasekaná pažitka
olivový olej
tymián
bobkový list
černé koření
nové koření
sůl a pepř
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji zesklovatím cibuli.

  2. Přidám nakrájené kuřecí maso a opražím je.

  3. Přidám na proužky nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájenou červenou papriku. A krátce podusím.

  4. Přidám rýži a opět krátce opražím.

  5. Podliji vodou a přidám koření. Přiklopím a dusím doměkka. Krátce před koncem přidám pórek a vše dusím, dokud není rýže měkká.

  6. Na závěr dle chuti osolím a opepřím.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 62 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzbecký pilaf s cizrnou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cizrna recepty uzbecký pilaf cizrna recept cizrna co z cizrny cizrna recept cizrnový pilaf recepty recepty z cizrny kuřecí maso s cizrnou

Zapomněl/a jsem heslo