Uzbecký pilaf s cizrnou

Drůbeží maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 40 minut 0 názorů

Suroviny 4-6 porcí

300 g rýže
300 g kuřecího masa
1 plechovka cizrny
1 velká mrkev
1 cibule
zelený pórek
1 ks červené papriky
nadrobno nasekaná pažitka
olivový olej
tymián
bobkový list
černé koření
nové koření
sůl a pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na olivovém oleji zesklovatím cibuli.

  2. Přidám nakrájené kuřecí maso a opražím je.

  3. Přidám na proužky nakrájenou mrkev a na kostičky nakrájenou červenou papriku. A krátce podusím.

  4. Přidám rýži a opět krátce opražím.

  5. Podliji vodou a přidám koření. Přiklopím a dusím doměkka. Krátce před koncem přidám pórek a vše dusím, dokud není rýže měkká.

  6. Na závěr dle chuti osolím a opepřím.

Komentáře k receptu Uzbecký pilaf s cizrnou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: cizrna recepty uzbecký pilaf cizrna recepty z cizrny cizrna recept recept cizrna cizrna - recepty recepty s cizrnou recept s cizrnou pilaf uzbecké recept na cizrnu recepty cizrna top recepty recept z cizrny recepty je cizrna cizrna- recepty recepty na cizrnu co z cizrny cizrnový pilaf recepty kuřecí maso s cizrnou