Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajská omáčka Videorecept

Rajská omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rajskou omáčku můžete buď milovat nebo nenávidět. Pokud jste jejím milovníkem, uvařte si ji právě takhle, z rajčatové šťávy, cibulové jíšky a vonící kořením. Nejlepší je…

Colombo65

40 min

Libečková polévka

Libečková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Libeček je bujná rostlina s benefity pro zdraví. Polévka je chutná, díky bramborám a vejcím i sytá. Zjemnění smetanou ještě umocní její skvělou chuť. Dejte libečku …

mika59

40 min

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V tradiční polské kuchyni najdete podobné suroviny jako v naší české. Například bigos - jídlo, které zahřívalo lovce na zimních výpravách. V receptu najdete vepřové a…

spagetka

170 min

Dalmatské čufty Videorecept

Dalmatské čufty

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuličky a šišky z mletého masa jsou velmi oblíbené po celém světě, každá země má svoji tradiční úpravu. Tento recept je na dalmátské čufty s rajčatovou omáčkou. Výborné…

maris

65 min

Šťovíková polévka

Šťovíková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Oloupané a nakrájené brambory dáme do hrnce jako na bramboračku, přilijeme vodu, dáme koření a dáme vařit. Cibuli na oleji necháme zesklovatět a přidáme do toho…

jollka

35 min

Šunkofleky II

Šunkofleky II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojďme si zavzpomínat a připravit si šunkofleky - výborné, syté jídlo, které většina z nás zná již od dětství. Těstoviny, zapečené s uzeným masem a cibulí, zalité…

Lusinda79

140 min

Aspik

Aspik

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Aspikové lahůdky zažívaly největší popularitu zejména v předešlých letech. Do oblíbeného rosolu můžete přidat suroviny podle své fantazie, od šunky, přes vajíčka až po…

irka.v

70 min

Uzené pečené koleno

Uzené pečené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Máte rádi uzené maso? Řeklo by se: "Obyčejně pečené uzené koleno...", ale není to úplně pravda. Úžasně voňavé uzené koleno nejprve povaříme, poté potřeme směsí piva…

nikus

1810 min

Šašlik po ukrajinsku

Šašlik po ukrajinsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jste milovníky grilování a rádi zkoušíte něco nového? Zkuste si na grilu připravit právě tento pokrm, určitě nebudete litovat. Kořeněné maso s cibulí pečené na grilu,…

mariya

40 min

Svíčková z vepřového

Svíčková z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…

Naložené tvarůžky

Naložené tvarůžky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Aromatické olomoucké tvarůžky chutnají snad ještě lépe naložené. Trpělivost růže přináší a tak když vydržíte třítýdenní čekání, odměnou vám bude skvělá pochutina k pivu.…

Anna Kocikova

20 min

Houbová polévka na másle se zeleninou

Houbová polévka na másle se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Sbírání hub je českým národním koníčkem. Pak ještě zbývá rozhodnout, co s úlovkem uděláme. Jednou z možností je chutná houbová polévka. Můžete na ni využít i houby,…

ivulinka

75 min

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…

Scathy

180 min

Domácí králík na smetaně

Domácí králík na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Králíka rozporcujeme a předek necháme na vývar, který uvaříme předem. (Z předku dělám polévku a část odložím na králíka). Porce králíka, prošpikujeme slaninou, osolíme…

RubyRom

180 min

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kostky po srbsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Vepřové kostky po srbsku jsou chutné jídlo, které připravíte velmi snadno. Doměkka podušené maso přelité voňavou a paprikami obohacenou omáčkou spolu s vhodně…

RubyRom

65 min

Golubce (plněné zelné listy) II Videorecept

Golubce (plněné zelné listy) II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mleté maso se nehodí jen do sekané nebo karbanátků. Už jste někdy vyzkoušeli golubce? Jedná se o tradiční jídlo, oblíbené zejména v Polsku nebo na Ukrajině. Příprava je…

1974andrea

80 min

Pečený divočák

Pečený divočák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní…

Zdenka +++

190 min

1 2 3 4 5 6 125

Naposledy jste si prohlédli