Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bobkový list - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Houbová omáčka s vepřovým masem

Houbová omáčka s vepřovým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tuto výbornou smetanovou houbovou omáčku připravíme z čerstvých, ale i sušených a zavařených hub. Má plnou houbovou chuť i vůni a s vepřovým masem se zavděčí i pořádným…

yoghurtt

90 min

Plněné papriky

Plněné papriky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Plněné papriky mletým masem jsou tradičním pokrmem, který si oblíbila řada domácností. Tento pokrm spojuje šťavnaté papriky s chutným mletým masem, které je dochucené…

lenka

60 min

Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Voňavý recept na kuřecí maso na divoko. Vše v jednom pekáči. Stejným způsobem připravujeme doma i maso bažantí nebo kachní. Ale kuře je jednoduchá a rychlá jistota.…

1974andrea

80 min

Grilované koleno

Grilované koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Příprava vepřového kolena sice zabere čas, protože je nutné ho nejprve uvařit, ale počkat si se rozhodně vyplatí. Při pohledu na grilované nazlátlé koleno potírané…

mika59

115 min

Krůtí prsa na hříbkách

Krůtí prsa na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Sušené hříbky namočíme do vody alespoň 2 hodiny předem, nejlépe namáčíme přes noc.Troubu předehřejeme na 250 °C.Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme plátky 1-1,5 cm silné…

JanaDorazinova

115 min

Pečený divočák

Pečený divočák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité je použít kvalitní…

Zdenka +++

190 min

Azu po tatarsku - originál

Azu po tatarsku - originál

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

"Azu" je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Připravíme jej z hovězího zadního masa, které nakrájíme na nudličky a společně s cibulí, rajským protlakem a kořením, restujeme…

Strowberry

75 min

Zavařené okurky

Zavařené okurky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Snadný recept na sterilované kyselé okurky, u kterého není potřeba vařit lák. Lák stačí smíchat a zalít s ním připravené okurky. Rychlé a efektivní zpracování letní…

pelda

40 min

Nakládaný bůček Videorecept

Nakládaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso má v české kuchyni své pevné místo a je pro to dobrý důvod. Třeba takový česnekem provoněný bůček na čerstvém chlebu, s hořčicí a kyselými okurkami, vás…

Anna Kocikova

80 min

Domácí bramboračka Videorecept

Domácí bramboračka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Talíř horké polévky, provoněné majoránkou a česnekem a zahuštěné máslovou jíškou skvěle zahřeje zejména v chladných dnech. Do bramboračky, takové jakou vařily už naše…

Jurgen.k

70 min

Zelňačka z hlávkového zelí Videorecept

Zelňačka z hlávkového zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Klasická zelňačka patří mezi nejznámější a velmi oblíbené polévky. Zkusíte použít hlávkové zelí místo kysaného? Jednoduchou přípravu zvládne každý a talíř horké a voňavé…

Jikotka

50 min

Rajská omáčka s karbanátkem Videorecept

Rajská omáčka s karbanátkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Děti milují rajskou a tato láska přetrvává i do dospělosti. Ovšem ne každý má rád hovězí maso, které navíc potřebuje dostatek času k přípravě, aby bylo opravdu měkké.…

Iness

55 min

Dančí gulášek

Dančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dančí maso je křehké a šťavnaté. Pokud se vám podaří takovýto kousek sehnat, vyzkoušejte z něj výborný guláš s kořením, česnekem a opečenou cibulkou. Jako příloha se…

1 3 4 5 6 7 126

Naposledy jste si prohlédli