Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bramborové troubáky

Bramborové troubáky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Bramborové placky na různé způsoby jsou klasika, kterou známe už od našich babiček. Chutné jsou i jako pečené vdolečky. Podáváme je nasladko, potřené povidly a posypané…

poslirecept

45 min

Bílá zelňačka od Remčuly

Bílá zelňačka od Remčuly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bílá zelňačka s kysanou smetanou je lahodná klasika české kuchyně, která vás zahřeje a potěší svou jemnou chutí. Spojení kysaného zelí, smetany a voňavého koření je…

Bramboráčky se syrečky

Bramboráčky se syrečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bramboráky plněné syrečky jsou opravdovou delikatesou. Díky tepelné úpravě se syrečky krásně roztečou uvnitř bramboráku a krásně vynikne jejich chuť a vůně. Stačí…

christynka20

50 min

Suflé s ementálem

Suflé s ementálem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Francouzské suflé je lahodná specialita, která díky sněhu z bílků krásně nabyde a je nadýchaná jako obláček. Tentokrát zvolíme slanou variantu a suflé ochutíme…

poslirecept

80 min

Polévka s uzeným masem

Polévka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Tato polévka krásně voní a díky výrazné chuti uzeného masa skvěle chutná. V chladných dnech nás dobře prohřeje. Do polévky přidáme i dostatek zeleniny a brambor, aby…

lucieblahova

85 min

Květákové sabdží

Květákové sabdží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží…

Indra

70 min

Moravský pivní guláš

Moravský pivní guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vydatný hovězí guláš je oblíbená česká klasika. Když do něj přidáme tmavé pivo, bude mít ještě výraznější a zajímavější chuť. Feferonka mu zase dodá říz. Vychutnat si…

poslirecept

90 min

Zelenina na kari (curry)

Zelenina na kari (curry)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Indická kuchyně je velice pestrá a plná různých chutí a vůní. Koření, které tuto kuchyni charakterizuje, je bezesporu kari. Připravte si chutnou zeleninu na kari. Dle…

Indra

60 min

Kuřecí maso v kedlubnách

Kuřecí maso v kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…

HankaPu

35 min

Hrášková polévka s lososem a slaninou

Hrášková polévka s lososem a slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Když se řekne, že polévka je "grunt", je tím myšleno, že je v našem jídelníčku důležitá a nepostradatelná. Polévka ze zeleného hrášku, podávaná s kouskem dušeného lososa…

Handour

45 min

Kopřivový špenát s bramborákem

Kopřivový špenát s bramborákem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Krásně křupavé bramboráky, naplněné špenátem z mladých kopřiv jsou opravdovou dobrotou. Neváhejte a s chutí se pusťte do přípravy. Věřte, že i bez masa si pochutná celá…

jajine

50 min

1 151 152 153 154 155 331