Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Africký sumeček s liškami

Africký sumeček s liškami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sumečka opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky velikosti soust. Kousky osolíme a opepříme podle chuti, opečeme v pánvi na másle s olejem.Současně v jiné pánvi necháme…

Šunková pěna s řeřichou

Šunková pěna s řeřichou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno. Z řeřichy nůžkami odstřihneme zelenou část, dáme do sítka, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.Poté všechny suroviny dáme do hlubší…

Květákový pilaf

Květákový pilaf

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V pánvi rozehřejte přepuštěné máslo a osmahněte na něm nadrobno nasekanou cibuli.Do pánve přidejte nastrouhaný květák, kurkumu a utřený stroužek česneku. Opékejte 5–7…

Jurgen.k

30 min

Kuře s citrónovou omáčkou

Kuře s citrónovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme a opepříme a vcelku ho opečeme v kastrolu na přepuštěném másle dozlatova. Přidáme silné plátky uzeného boku a necháme je natavit. Cibuli nakrájíme na větší…

Vánoční štika zasněžená parmezánem

Vánoční štika zasněžená parmezánem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety štiky opláchneme vodou, osušíme, osolíme a ze strany kde není kůže lehce posypeme červenou mletou paprikou. Na přepuštěném másle s trochou olivového oleje začneme…

Colombo65

45 min

Okouník mořský na pórkové slámě

Okouník mořský na pórkové slámě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety, které jsou bez kůže a chlazené, bohatě nasolíme a vetřeme do filetů citronový pepř. Na pánev dáme rozpustit přepuštěné máslo a filety lehce poprášené hladkou…

Colombo65

20 min

Králík pod slaninou

Králík pod slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájíme na kostky cca 1x1 cm, cibuli taktéž na podobnou velikost. Na pánvi rozpustíme lžíci másla (jiný tuk) a restujeme na něm cibuli a slaninu. Necháme jen…

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Platýs na přepuštěném másle s kapií

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Platýse stáhneme z kůže, dočistíme a opláchneme studenou vodou.Osolíme, opepříme, necháme chvíli, ať sůl pronikne do masa, pak obalíme v hladké mouce.Na pánvi roztopíme…

alena.kyp

15 min

1 14 15 16 17 18 22

Naposledy jste si prohlédli