Grilovaný halibut na hrášku
Recept ještě nebyl hodnocenFilet halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filet halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou…
Mléko vlijeme do mísy, rozšleháme v něm žloutky, přidáme sůl a prosátou mouku. Vše důkladně metlou promícháme a dáme na 30 minut do lednice.Pak vmícháme rozpuštěné máslo…
Nudle je lepší udělat předem a větší množství. Pokud jsou dostatečně suché, dlouho vydrží. V misce rozšleháme vajíčka a za stálého míchání přisypáváme mouku, až je…
V hrnci zpěníme na ghí cibuli s kořením.Přidáme loupaná rajčata s protlakem.Zalijeme hovězím vývarem a chvíli povaříme.Vybereme koření a rozmixujeme.Nakonec zjemníme…
Z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.Žloutky s cukrem a vanilkou ušleháme do pěny. Zašleháme rum, citronovou šťávu a vodu.Všechny suché ingredience smícháme a…
Očištěné brambory a kedlubnu omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli přepůlíme, sloupneme a nasekáme najemno.V hrnci na 1 lžíci másla zpěníme cibuli s kořením, přidáme…
Naše země se otevírá světu, stále více lidí cestuje za exotikou a přináší si odtud vzpomínky. Doma si je pak můžeme připomínat i chuťovými požitky. Tyto smažené placičky…
Kedluben očistíme a ukrojíme z něj tři plátky, asi centimetr široké. Dáme je vařit do osolené vody. Vaříme na skus, scedíme a necháme vychladit. Uvaříme i vejce natvrdo…
Kapusta je v naší kuchyni dost opomíjená, přestože má vysoký obsah vitaminu C a mnoho dalších zdraví prospěšných látek. Pokud z ní uvaříte pikantní polévku s bramborami…
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Jejich příprava je snadná a rychlá, což je i v případě tohoto receptu. Filety tresky s citronovou šťávou opečeme na…
V tomto receptu zkombinujeme dvě méně často využívané suroviny - husí játra a fenykl. Játra podáváme orestovaná s výpekem dochuceným hořčicí a jako přílohu použijeme…
Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme máslem a srolujeme. Zajistíme je kovovými jehlami.V pekáčku zahřejeme zbytek másla a roládky na něm opečeme ze všech…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Přidáno 28. 4. 2024 08:42
Pomazánka Palivec podle ČSN z roku 1964: Tvaroh vyšlehaný s pivem potřebuje čas na propojení s feferonkami
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?
Oběd na neděli: Jak připravit nejlepší lasagne s boloňskou omáčkou? Chce to dodržet postup!