Krůtí játra se zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenDrůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Drůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…
Mouku smícháme se solí a pepřem a obalíme v ní nakrájené maso. Rychle osmahneme na pánvi, nebo máme-li možnost, tak přímo v pekáčku/nejlépe se silným dnem. Přidáme…
Vepřovou pečeni plníme směsí slaniny, zeleniny a koření. Zprudka opečenou ji pak vložíme do pekáčku a spolu s bylinkami pečeme, dokud není křehká. Tento na přípravu…
Dobrá polévka na víkend i pro všední den, vhodná pro celou rodinu. Malým dětem můžeme část polévky odebrat a rozmixovat. Kdo má rád syté polévky se spoustou zeleniny, na…
Na konci přípravy pokrmu na vás bude čekat jemné a šťavnaté kuřecí maso s netradiční, ale velmi zajímavou a chutnou přílohou hráškového bulguru. Kuřecí supreme z…
Snadné rizoto o pár ingrediencích bude chutnat celé rodině. Stačí přidat kuřecí maso, čerstvou papriku a mražený hrášek. Jídlo, které je do hodiny na stole a můžete ho…
Fazolky na smetaně jsou naprostá klasika, která má v našich kuchyních své místo. Lidé se v jejich oblibě dělí na dva tábory. Jedni je milují, druzí nenávidí. Když je ale…
Svěží, jemná a plná chuti polévka s hráškem a brokolicí, je ideální volbou pro lehký oběd nebo večeři. Kombinace zelené zeleniny dodá tělu potřebné vitamíny a zároveň…
Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a…
Maso v celku podlijeme vývarem, osolíme a ochutíme bylinkami. Vaříme téměř do měkka.Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev a hrášek a vaříme cca 5 minut.Zahustíme moukou…
Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do sklovata, přidáme žampiony na kostičky a mražený hrášek, jen lehce osmahneme a rozklepneme vejce, trochu osolíme. Plát masa…
Do misky si nakrájíme cibuli, přidáme maso, protlačený česnek, vajíčka a vše promícháme. Přidáme zeleninu (mrkev posekanou na větší kousky. Tvarujeme karbanátky, které…
Do misky si nakrájíme cibuli, přidáme maso, protlačený česnek, vajíčka a vše promícháme. Přidáme zeleninu (mrkev posekanou na větší kousky. Tvarujeme karbanátky, které…
Drobně nakrájenou cibuli s česnekem necháme zpěnit na másle s olejem. Přisypeme mrkev nakrájenou na kolečka a po chvíli i nakrájené maso. Restujeme cca 2-3 minuty…
Horký vývar s plnou chutí voní po divokém koření, hovězím mase a zelenině. Servírujte s uvařenými nudlemi a posypané sekanou petrželovou natí. Polévka, která vás zahřeje…
Gnocchi uvaříme podle návodu. Na pánvi, nejlépe wok, rozehřejeme olej a přidáme na kostičky česnek a cibuli. Necháme jen zesklovatět. Dále přidáme nakrájenou mrkev a…
Na oleji orestujeme na kocky narezané mäso, pridáme nasekanú cibuľku a najemno nastrúhanú mrkvu a chvíľu restujeme. Prisypeme múku a po chvíľke restovania zalejeme…
Nejdříve si dáme vařit kuřecí kosti ( křídla nebo skelet, podle toho, co máme ). Zalijeme litrem vody, vaříme na mírném ohni 20 min. Mezi tím začneme s přípravou…
Na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso a orestujeme, přidáme kukuřici, mrkev s hráškem, zalejeme vodou, ve které jsme…
Mrkev oškrábeme a nastrouháme na hrubém struhadle, dáme do teflonové pánve a osolíme. Chvíli na sucho restujeme a mícháme, aby se nespálila (spálené nesmí žlučníkáři).…
Bratislavská omáčka je oblíbené jídlo všedních dní. Místo kousku masa v tomto receptu najdete masové kuličky z mletého masa. Výborně dochucená omáčka, jemné podušené…
Rýži využijeme jako přílohu ke spoustě pokrmů, například k pečenému kuřeti, nebo k přírodním plátkům. I obyčejnou rýži můžete vylepšit, stačí do ní přidat jen slaninu a…
Hovězí maso, dušené na orestované cibulce, je vždy skvělým základem. Maso krásně změkne a uchová si svou chuť, kterou jen lehce doladíme mexickým kořením. Nakonec…
V osolené vodě uvaříme rýži podle návodu doměkka (či jako já, využijeme zbytek z předchozího dne).Salám a cibuli nakrájíme na kostičky a dáme společně opékat do kastrolu…