Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dančí maso na rajčatech

Dančí maso na rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dančí maso má specifickou chuť i vůni a díky nízkému obsahu cholesterolu si jej můžete dopřát opravdu často. Velmi se hodí pro přípravu gulášů a pomalu dušených mas.…

Stanas

100 min

Podzimní jelení ragů

Podzimní jelení ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jelení maso nakrájíme na kousky cca 4x4 cm a vetřeme do masa marinádu. Maso následně vložíme zakryté do chladna na 24 hodin, ale lépe až na 48 hodin. V hrnci si…

Colombo65

90 min

Hovězí po myslivecku v PH

Hovězí po myslivecku v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso prošpikujeme a osolíme, rozehřejeme olej i máslo a maso zprudka opečeme, přidáme pokrájenou zeleninu, koření a také orestujeme. Podlijeme 200 ml vína a vývarem. PH…

maris

240 min

Hovězí líčka nadivoko

Hovězí líčka nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm, přidáme kuličky pepře, kuličky nového koření, jalovec, snítku rozmarýnu, zakápneme olejem, promícháme a…

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Do vhodné mísy dáme nakrájenou cibuli + prolisovaný česnek + všechno koření (kromě b. listu). Přilijeme olej + pálivý nálev (s nakrájenou papričkou) + 100 gr strouhaného…

Falešný srnčí guláš

Falešný srnčí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu osmahneme na sádle, zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme rajský protlak, lžičku /i více podle chuti/ rybízového džemu a…

Jelení kýta s plněnou hruškou

Jelení kýta s plněnou hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet . Maso osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky,…

Bahula

90 min

Křepelka z pomalého hrnce

Křepelka z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Křepelky dobře propláchneme a zbavíme případných zbytků peří. Vydatně je osolíme jak na povrchu tak uvnitř. Křepelky převážeme provázkem tak, že stehýnka na jejich…

Colombo65

180 min

Medové koleno

Medové koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Vepřové koleno očistěte. Cibuli oloupejte a překrojte na poloviny. Kořenovou zeleninu nakrájejte na větší kousky. 2. Do vroucí osolené vody vložte pokrájenou…

SKADINKA

120 min

Kuřecí na červeném víně

Kuřecí na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

S kuřecího masa udělej kostky nebo širší nudličky, nalož je do směsi na marinádu, stačí tak hodinka a hoď do lednice.. Az bude maso po hodince odpočaté, tak nakrájej…

Bessone

45 min

Dršťková polévka zase trošku jinak

Dršťková polévka zase trošku jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na sádle zpěníme jednu cibuli. Následně ji dáme bokem na talířek. Ve stejném kastrůlku restujeme nakrájený celer, petržel a mrkev (můžeme ještě přidat trošku sádla).…

1 15 16 17 18 19

Naposledy jste si prohlédli