Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jehněčí s povidlovou omáčkou

Jehněčí s povidlovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jahňacie mäso prešpikujeme slaninou, okoreníme a osolíme. Uložíme do pekáčika, posypeme rozmarínom, polejeme olejom. Priložíme bobkový list, nové korenie, borievky a…

Divoké kuře

Divoké kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Porce kuřat prošpikujeme, nasolíme, posypeme tymiánem a vložíme do pekáče. Na každé stehno dáme plátek másla, okolo poklademe houby na plátky, nakrájenou cibuli a koření…

Radulinka6

60 min

Cuketové pečenáče

Cuketové pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

V kastrolu uvaříme nálev z uvedených surovin a necháme ho vychladnout.Cuketu oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřince a najemno nastrouháme. Osolíme a necháme odstát aby…

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Nakládaný hermelín pro "femme fatale"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Do vhodné mísy dáme nakrájenou cibuli + prolisovaný česnek + všechno koření (kromě b. listu). Přilijeme olej + pálivý nálev (s nakrájenou papričkou) + 100 gr strouhaného…

"Pečenáče" z cukety

"Pečenáče" z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z uvedených surovin uvaříme nálev a necháme vychladnout. Cukety oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jadřince a na jemno nastrouháme. Osolíme a necháme odstát, aby se cuketa…

Dršťková polévka zase trošku jinak

Dršťková polévka zase trošku jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na sádle zpěníme jednu cibuli. Následně ji dáme bokem na talířek. Ve stejném kastrůlku restujeme nakrájený celer, petržel a mrkev (můžeme ještě přidat trošku sádla).…

1 15 16 17 18