Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře pečené na jalovčinkách

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 8. 2014 16:37

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie399 kJ / 95 kcal
Bílkoviny3,09 g
Tuky1,13 g
Vláknina2,87 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarda Kadic

10. 8. 2014 15:15

Kaczik: já jednou někde jedl kuře na rozmarýnu(alespoň myslím,že jen na rozmarýnu) nádherně to vonělo a moc dobře chutnalo.To tvoje asi brzo zkusím,ale udělám, jako ty,jen na jalovci:yes::yes::yes:

Kaczik

10. 8. 2014 12:13

spagetka: Ozkouším příště ;-). Ono původně ani těch jalovčinek nebylo tolik. Bylo jich pouze 5:-! . Ale byly čerstvě utržené ze stromu. Prostě se utrhly a přepůlené okamžitě šouply ke kuřeti. Ty kupované sice nejsou úplně vysušené, což je fajn, a vevnitř je dokonce ještě nějaká lepkavá "míza", ale není to ono :-(.

spagetka

10. 8. 2014 10:48

Kaczik: Někdy to ale zkus, je to skvělá kombinace, samozřejmě každého trochu. :yes::yes:

Jitkas

10. 8. 2014 10:20

Kaczik: Spravna volba, 10 kulicek neni malo a nadherne ho provoni. Kuratko ma uzasnou barvicku o chuti nepochybuji.

danielle72

10. 8. 2014 10:08

Nádherně vypečené, a ten jalovec :-p:-p:-K:-K:yes:

Kaczik

10. 8. 2014 09:49

spagetka: Nad rozmarýnem jsem uvažovala také. Ale bála jsem se, že by byl až moc výrazný a mohl by přebít ten jalovec (ony,ač samozřejmě nejde o stejné vůně, tak jsou si lehounce podobné), proto jsem od toho nakonec upustila a nechala jalovci prostě tu hlavní ochucovací roli :-).

spagetka

10. 8. 2014 08:30

Parádní:-p:yes:m Zkus kombinaci jalovčinek, rozmarýnu a brusinek ;-). Jalovec se krásně vyjímá na zahrádce :yes::yes::yes:

Kaczik

10. 8. 2014 08:27

ivulinka: Tenhle recept kdysi vymyslel táta, asi před 20 lety :D, když jsme byli na Slovensku na dovolené a bylo třeba něco uvařit. Pán nám nechtěl zapůjčit gril, tak taťka zaimprovizoval s remoskou (původně to bylo uvařeno v remosce, ale té bohužel utekl kabel, nebo spíš někdo mu pomohl :-D, tudíž jsem musela tentokrát improvizovat já :-D ). Úplně nakonec, např. když už by se kuře mělo vytáhnout, jej jde pokrýt ještě přes prsa plátky slaniny a nechat mu v troubě tak těch 5 minut. Nejlepší by samoozřejmě byly jalovčinky čerstvé, ale lítejte všude možně a hledejte plodící jalovec :-(. U nás se plánuje, že si jej vysadíme na zahradě :-D.

ivulinka

9. 8. 2014 21:48

Kuřátko máme rádi v jakékoliv podobě a tohle bude navíc krásně voňavé:yes:

jarda Kadic

9. 8. 2014 19:01

Pěkně upečené Kuřátko:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuře jalovčinky pečené kuře recepty kde koupit jalovčinky kuře recepty pečené kuře recept jalovčinka co uvarit ze zbytku peceneho kuře kure recept recept na pečené kuře recept z kurete kuře na jalovci co jsou jalovčinky kuře na rozmarýnu a jalovci jak svazat kure jak uvarit kure v remosce co uvařit ze zbytků pečeného kuře tě jak chutná jalovec jalovčinky koupit pec na pizzu recept kuře

Suroviny: kuře, jalovec, cibule, česnek, máslo, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá

TopRecepty.cz

Kuře pečené na jalovčinkách

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A7g1