Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Glanc koktejl

Glanc koktejl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozdrcené kuličky jalovce dáme do vysoké sklenice, přidáme gin, bezový sirup, vermouth dry, šťávu z limetek a kostky ledu. Vše přelijeme do šejkru a pořádně promísíme…

Glanc koktejl

Glanc koktejl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozdrcené kuličky jalovce dáme do vysoké sklenice, přidáme gin, bezový sirup, vermouth dry, šťávu z limetek a kostky ledu. Vše přelijeme do šejkru a pořádně promísíme…

"Pečenáče" z cukety

"Pečenáče" z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z uvedených surovin uvaříme nálev a necháme vychladnout. Cukety oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jadřince a na jemno nastrouháme. Osolíme a necháme odstát, aby se cuketa…

Svíčková nejen z koňského masa

Svíčková nejen z koňského masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kořenovou zeleninu, cibuli, citron(nahrubo nakrájené), trochu octa a koření převaříme, necháme vychladnout a teprve přidáme maso. V tomto láku necháme v chladu do 3 dnů…

Kančí špízky

Kančí špízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso z diviaka odblanime, ak ma rozne slachy, vyrezeme ich. Maso nakrajame na platky, tak aby boli prave na spiz. Dame ich do misy a zalejeme sladkym mliekom tak, aby…

Hovězí líčka nadivoko

Hovězí líčka nadivoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso kuchyňsky upravíme, nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm, přidáme kuličky pepře, kuličky nového koření, jalovec, snítku rozmarýnu, zakápneme olejem, promícháme a…

Paštika

Paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Určitě použijeme bůček, z libovějšího masa by paštika byla suchá. Játra naškrábeme nebo umeleme podle zvyklostí. Špek nakrájíme na drobné kostičky. Jalovec nadrtíme. Vše…

1 17 18 19