Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík na houbách

Králík na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jemná omáčka krásně vonící po žampionech a měkoučké dietní maso dušené spolu s divokým kořením se stanou zlatým hřebem nedělního oběda. Nejlépe bude chutnat s různě…

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zelí je nejen v zimě takovým všelékem. Vykouzlete voňavou a chutnou zelňačku i u vás doma. Kysané zelí povařené s vývarem a kořením, doplní brambory, klobása, třeba i…

Jurajda

90 min

Jelení kýta na víně a smetaně

Jelení kýta na víně a smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Slaninu nakrájíme na úzké proužky a kýtu hustě prošpikujeme. Rozpustíme si polovinu másla, maso ním polijeme a necháme přes noc v chladu. Druhý den kýtu zprudka opečeme…

Kančí guláš III

Kančí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Guláš ze zvěřiny je doménou podzimu a zimy. Dostane-li se k vám kousek kančího masa, vyzkoušejte připravit poctivý kančí guláš s brusinkovou marmeládou. Vůně divokého…

JanaDorazinova

170 min

Guláš z hovězího srdce

Guláš z hovězího srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme…

Paštika z králíka

Paštika z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Králíka rozporcujeme, osolíme a osmahneme na cibulce. Přidáme všechno koření a podusíme s troškou vody, tak dlouho,než lze maso oddělit od kostí. Pak vyndáme, obereme…

Pajaska

105 min

Pečená husokachna na divoko

Pečená husokachna na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Husokachna je kříženec mezi domácí kachnou a husou. Tento hybridní druh má vlastnosti obou, což se projevuje v jeho mase, které je chutné a má menší množství tuku než…

suslajda

230 min

Kančí kostky

Kančí kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na kousky. Oloupanou a nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a prudce orestujeme. Přidáme sladkou papriku, rajče na kostičky, papriku na…

Jelení žebra na jalovci pečená

Jelení žebra na jalovci pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jelení žebra naporcujeme tak, aby nám vznikly přibližně stejné porce. V rozpuštěném másle rozmícháme koření a v hmoždíři rozdrcené kuličky jalovce se lžičkou hrubozrnné…

Colombo65

3720 min

Myslivecký guláš z králíka

Myslivecký guláš z králíka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Části králíka vykostíme a nakrájíme na kostičky, osolíme a promícháme, uložíme do lednice přes noc.Zatím z kostí uvaříme vývar, do kterého přidáme sůl, cibuli, bobkový…

RubyRom

165 min

Kanec na divoko

Kanec na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření rozetřeme ve hmoždíři a…

Grilované koleno pomocí sous vide

Grilované koleno pomocí sous vide

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Sous vide znamená v překladu vaření ve vakuu. Jedná se o kuchařskou metodu přípravy, při které se pokrmy tzv. vaří při nízkých a přesně udržovaných teplotách a po předem…

pipmaster

80 min

Pikantní koleno

Pikantní koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pikantní koleno je skvělou volbou pro všechny milovníky výrazných chutí a pořádné porce masa. Pomalu pečené do dokonalosti, je křehké a šťavnaté. Ideální pro slavnostní…

suslajda

175 min

Bažant s rozmarýnem

Bažant s rozmarýnem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř. Necháme okapat, pak bažanta nasolíme. Dovnitř vložíme rozmarýn. Plátky slaniny položíme na prsa a…

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Divoký vepřový guláš

Divoký vepřový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kousky vepřového masa, vařené do dokonalé měkkosti. Každá lžíce tohoto guláše je cestou do srdce české kuchyně, kde se spojuje chuť masa s výraznou vůní koření. Výborný…

Slávky na víně

Slávky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Slávky omyjeme a očistíme kartáčkem. Nasypeme do mísy a zalijeme studenou vodou. Ty slávky, které zůstanou otevřené, vyhodíme.Na pánvi restujeme na drobno nakrájenou…

happy.lenulka

60 min

1 2 3 4 5 6 19

Naposledy jste si prohlédli