Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Králík na houbách

Králík na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jemná omáčka krásně vonící po žampionech a měkoučké dietní maso dušené spolu s divokým kořením se stanou zlatým hřebem nedělního oběda. Nejlépe bude chutnat s různě…

Jelení kýta s portským vínem

Jelení kýta s portským vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud se chystáte pozvat rodinu na sváteční oběd, takhle jelení kýta je pro tuto příležitost jako stvořená. Pomalu pečené maso s omáčkou z kořenové zeleniny, divokého…

poslirecept

180 min

Hovězí pupek na jalovčinkách

Hovězí pupek na jalovčinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pláty hovězího pupku precizně odblaníme. Nakrájíme na velké kostky. Do 1 dl oleje přidáme koření „Roštěnky“ a dobře promícháme. Maso osolíme a bohatě i opepříme a…

Colombo65

120 min

Žebra po mysliveckou

Žebra po mysliveckou

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli , posypal harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína. Dáte do předem vyhřáté…

Drahos z kamene

180 min

Kanec na divoko

Kanec na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso dáme do pekáčku, ve kterém jsme na oleji orestovali zlehka cibulku. Maso osolíme a posypeme tymiánem, veškeré celé koření rozetřeme ve hmoždíři a…

Rychtářův telecí krk

Rychtářův telecí krk

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Telecí krk i s kostí marinujeme ve směsi koření, kterou si připravíme tak, že do hmoždíře dáme 8 kuliček jalovce, trochu sušeného rozmarýnu, tymiánu, kmínu, soli a oleje…

Colombo65

120 min

Křupavé vepřové kolínko

Křupavé vepřové kolínko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Předvařte vepřové koleno v kořeněném láku a upečte v troubě do zlatavé a křupavé kůrčičky. Když ho položíte na stůl před pánskou část domácnosti, spolu s vychlazeným…

lemarti

160 min

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Pečená bažantí stehýnka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Bažantí stehýnka pečlivě odblaníme a zbavíme nežádoucích kousků popř. tuku a zbytků opeření.Omyjeme, naskládáme do mísy, osolíme, zalijeme olivovým olejem a necháme…

Roxana

60 min

Guláš z hovězího srdce

Guláš z hovězího srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Dobře oprané srdce rozkrájíme na plátky.V rozehřátém oleji rozpečeme na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme…

Králík po lesnicku

Králík po lesnicku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Králíka rozporcujeme a přes noc marinujeme v nálevu, který přpravíme takto: přidáme lžičku octa, bílé víno, bobkový list, jalovec, celé pepřové kuličky, jemně pokrájenou…

Fabio

120 min

1 3 4 5 6 7 19