Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí divočina

Hovězí divočina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso odblaníme a nakrájíme na menší kousky. Na malé kostičky nakrájenou slaninu, či špek rozškvaříme na troše oleje a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Poté maso…

Kroupovka

60 min

Krakonošův králík

Krakonošův králík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Porce králíka prošpikujeme, osolíme, posypeme tlučeným jalovcem a opečeme ze všech stran na sádle.Opečená stehna přendáme do zapékací nádoby a do výpeku na pánev přidáme…

RubyRom

160 min

Kančí plec na smetaně

Kančí plec na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kančí plec odblaníme a svážeme do tvaru válečku, poctivě prošpikujeme klínky špeku a potřeme povrch masa v hmoždíři rozdrcenou a smíchanou marinádou.Maso následně…

Colombo65

120 min

Bigos pana Tadeusza

Bigos pana Tadeusza

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Přípravu bigosu začínám večer před dnem vaření. Začnu namočením hub do menšího množství vody. Potom je lehce povařím a dám do hrnce i s vodou ve které byly povařeny.Na…

Kančí gulášek

Kančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostky.V hmoždíři si nadrtíme divoké koření. Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme s máslem do hrnce a necháme slaninku vyškvařit.…

Bažantí prsa na jalovci

Bažantí prsa na jalovci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bažantí prsa očistíme od případných zbytků kostí a tuku. Prsa lehce potřeme olivovým olejem, osolíme a posypeme v hmoždíři rozdrceným jalovcem. Utřeme dva stroužky…

Colombo65

15 min

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Vepřový guláš V.

Vepřový guláš V.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso si den předem naložím do uvedeného koření /kromě majoránky/ a česneku. Druhý den osmahnu na oleji cibulku a maso nakrájené na větší kousky, zaleju vývarem nebo…

Paštika z mletého masa a jater

Paštika z mletého masa a jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na paštiku vyrobenou tradičním způsobem bez umělých konzervantů, barviv a stabilizátorů? Budete překvapeni nejen její lahodnou chutí, ale i tím, jak je to…

mika59

50 min

1 3 4 5 6 7 18

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více