Tofu - chlebíček
Recept ještě nebyl hodnocenTroubu zapneme vyhřát na 200°C. Vymažeme a vysypeme si formu na biskupský chlebíček. Nastrouháme tofu na hrubo. Do mísy rozklepneme celá vejce, přidáme cukr a vyšleháme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Troubu zapneme vyhřát na 200°C. Vymažeme a vysypeme si formu na biskupský chlebíček. Nastrouháme tofu na hrubo. Do mísy rozklepneme celá vejce, přidáme cukr a vyšleháme.…
Kuřecí stehna opláchneme, vykostíme, přepůlíme, přes folii naklepeme a nejlépe na noc naložíme do marinády, kterou si připravíme promícháním všech surovin určených na…
Sušené meruňky a jablka zalijeme vodou a necháme nabobtnat (švestky nebylo potřeba). Žloutky, cukr a olej vyšleháme do husta, přidáme postupně mouku s práškem a sodou,…
Vejce s cukrem ušleháme do pěny.Přidáme vanilkovou tresť z Madagaskaru.Vmícháme postupně po trochách olej.Vmícháme postupně po trochách kefír.Přidáme mouku smíchanou s…
Do domácí pekárny vložíme všechny uvedené suroviny tak, jak jsou po sobě napsané, uzavřeme, zapneme a navolíme program Těsto-hnětení, kynutí těsta bez pečení. Po…
Připravíme si pyré. Je lepší si to připravit den dopředu. Dýni vydlabeme, nakrájíme, dáme na plech vyložený pečicím papírem a dáme péct do trouby vyhřáté na 210 °C na 20…
Nejdříve připravíme kuskus podle návodu a dáme vychladit. Pak do něj zamícháme ostatní ingredience a dobře promícháme. Vzniklou hmotu rozdělíme na dvě poloviny. Do…
Připravíme si pyré. Je lepší si to připravit den dopředu. Dýni vydlabeme, nakrájíme, dáme na plech vyložený pečicím papírem a dáme péct do trouby vyhřáté na 210 °C na 20…
Do asi 100 ml teplé vody rozdrobíme droždí, smícháme s cukrem a necháme stát asi 15 minut.Mouku prosejeme do robota, přidáme sůl, kvásek, vodu, kefír, ocet, olej a…
Máte rádi langoše a chcete zároveň rodině do jídla propašovat sezónní zeleninu? Tento recept je správná cesta! Cuketa se umí schovat do těsta a zároveň zachovat…
Připravit výbornou domácí zmrzlinu není tak složité, jak se na první pohled zdá. Z běžně dostupných surovin můžete vykouzlit sladkou smetanovou banánovou zmrzlinu, která…
Křupavé bramboráky ochucené majoránkou a česnekem jsou oblíbenou klasikou. Zkuste tentokrát do těsta přidat kefír a bramborák doplnit o kousek Romaduru. Jistě si…
Muffiny stále častěji i doma připravujeme jako sladké pohoštění. Oproti dortům nebo řezům mají několik výhod. Nejsou tak pracné, dobře se skladují, servírují i konzumují…
Sladkému vyznání v podobě nadýchaného koláče odolá málokdo. Pokud chcete ještě více zdůraznit, že je pečený z lásky, použijte zdobení ve tvaru srdíček. Koupíte je v…
Z kefírového těsta můžeme připravit palačinky, buchtu, langoš, ale také v něm obalit květy černého bezu a usmažit je. Do těstíčka přidáme také lístky medvědího česneku a…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Posílí vlasy, urychlí hubnutí a osvěží tělo: Vyrobte si zázračný kopřivový sirup!
Pečeme s Ivou: Udělejte si u vás doma atmosféru voňavých vánočních trhů - upečte si úžasně nadýchané trdelníky!